bellesa

5 coses que mai no surto de casa sense

Aquests dies em quedo amb el mínim pel que fa al que llenço a la bossa. Tinc una bossa de cotxes per als nois que es queda al cotxe i, si sóc sola, me n’emporto el mínim possible. Aquí hi ha les 5 coses sense les quals mai surto de casa.

1. ULLERES DE SOL: Sempre tinc les ulleres de sol a mà. Sobretot perquè la majoria de dies no em maquillo. Aquest parell de Amazon fa la feina i eleva qualsevol aspecte. Fins i tot quan us estigueu quedant sense polaines preferides.
2. DESINFECTANT DE MANS: Viouslybviament és imprescindible en aquests dies. He provat tantes marques diferents, però darrerament m’ha encantat aquesta d’Esop. Fa una bona olor i no m’asseca les mans. Però només un cap amunt, és car i tothom voldrà utilitzar-lo quan el traieu.
3. CARTERA: Si no voleu alguna cosa súper voluminós, però com la funció d’una cremallera, aquesta funda de targeta ha estat molt bona. S’aguanta bé i manté tot l’essencial.
4. TELÈFON: No puc viure la casa sense el meu telèfon. Encara estic fent servir el meu maleta de la caixa i és imprescindible si us agrada el llaç fàcil de subjectar. El meu codi robertson10 continua actiu amb un 10% de descompte
5. MÀSCARA: Actualment, a la bossa sempre hi ha una màscara facial. Giro entre aquest i aquests màscares d’un sol ús negres. M’agrada que no em trenquin. Aquesta cadena també facilita que no deixeu anar ni deixar anar la màscara.

Què sou de cinc coses? xx AR