bellesa

Col·lecció Jo Malone Lost In Wonder

Ha estat un vell any divertit 2020, què tan informal sona ?! Que molt britànic, remarcant un any amb una pandèmia mundial com si fos un punt de pluja incòmoda … No obstant això, constato l’any divertit simplement perquè avui ha estat un recordatori de petites fites que afegeixen la puntuació a la meva vida i treballo en la bellesa món. Els esdeveniments de Jo Malone són sens dubte un petit marcador a mesura que vaig passant l’any, els llançaments de primavera, el gran llançament de setembre (aquest) i, per descomptat, la revelació de Nadal. Ningú fa un esdeveniment com ho fa Jo Malone, són realment màgics i, tot i que, per descomptat, no són essencials, són una alegria absoluta i una part perduda de la vida com a conseqüència de les circumstàncies actuals.

Producte de publicacions que es proporciona com a mostra de relacions públiques.

Jo Malone Lost In Wonder

Per això, l’esdeveniment Zoom d’avui per llançar les dues noves fragàncies que componen la col·lecció Jo Malone Lost In Wonder es va sentir com un petit tros d’aquesta vida. De manera positiva. Per descomptat, estava assegut al meu escriptori, però escoltant l’equip que ens parlava de la fragància i participava en una petita activitat astuta per crear la meva pròpia flor de lotus de bricolatge. Em va semblar un moment de fugida i va ajudar a donar vida a les fragàncies.

Tan prou amb l’emotiva nostàlgia i tornant a les fragàncies. Per a aquesta col·lecció hi ha un duo d’aromes. Per primera vegada combina una clàssica colònia i una colònia intensa (l’ampolla negra). Com el seu nom indica, la colònia intensa és la capçalera de les fragàncies i sovint tendeix a inclinar-se cap al tipus de notes llenyoses o fora. El vetiver també és una nota destacada a la colònia de figues, un aroma que normalment es considera una nota més masculina, però que m’encanta i que definitivament em sento atret.

Sobre la col·lecció Jo Malone Lost In Wonder:

Jo Malone London presenta Lost In Wonder; una nova col·lecció inspirada en els antics jardins penjants. Jo Malone London afegeix dos perfums a la seva col·lecció de fragàncies: Fig & Lotus Flower i Cypress & Grapevine. Junts capturen l’essència perfumada d’una escena majestuosa. Un moment perdut en el temps, imaginat en el present. Entreu en un lloc de bellesa fabulosa creat per un rei galant amb encant per a la seva melancòlica reina sota el sol ardent. Fidelment cuidat, a ras de flors esquitxades d’aigua i fruits madurs, vinyes i arbres estàtuos. Una meravella a veure.

Jo Malone Londres

Jo Malone Cypress & Grapevine Cologne Intense

La nota superior és de xiprer, la nota de cor de la vinya i la base és de molsa. És una combinació de notes llenyoses i terroses i té un vessant masculí definitiu, però una de les meves coses preferides sobre les fragàncies Jo Malone és com són unisex i només cal anar per les que us funcionin.

L’altra cosa que m’encanta és com una fragància també es pot transformar totalment combinant-la amb un altre aroma … que és on entra l’altra fragància de maridatge.

Jo Malone Fig & Lotus Flower Colònia

Amb notes superiors de fulla de figuera, una nota de cor de flor de lotus i una nota de base de vetiver. La figa sol ser un tipus d’aroma dolç / sucós, però agafant la fulla de figuera i combinant-la amb el vetiver, manté aquesta aroma al costat més fresc / brillant en lloc de ser massa dolça. Especialment quan el vetiver es combina, realment ho alleugera tot. És especial! No necessàriament ho descriuria com una fragància típica de figa, però si és una nota que preferiu, proveu-la definitivament i veureu què en penseu.

Jo Malone Lost In Wonder

El que m’agrada molt d’aquesta col·lecció és que no té una vessant estacional diferent. Normalment, certs perfums de Jo Malone se senten ideals per a determinades estacions: Pomegranate Noir és un aroma d’hivern, Blackberry and Bay és tardor, Peony i Blush Suede és primavera … etc. Però aquesta combinació és fàcilment una fragància durant tot l’any, ja sigui individualment o en combinació.

La combinació és sens dubte una petita espurna de màgia. Aixeca màgicament les notes i les porta a un lloc nou. Per descomptat, no us limiteu a combinar-los només amb tots dos, podeu posar capes i combinar tot allò que vulgueu; pel que sembla, Wood Sage i Sea Salt també són una combinació de somni.

La col·lecció Jo Malone London Lost In Wonder ja està disponible. Els preus comencen a partir de 50 lliures per a 30 ml de Colònia o de 38 lliures per a la dutxa.

Producte de publicacions que es proporciona com a mostra de relacions públiques.