bellesa

Deu productes de bellesa que torno a comprar aquest any

Quan trobo alguna cosa que m’agrada a la pell, acostumo a quedar-me amb ella. Tot i que la meva feina implica proves freqüents de productes, sempre tinc a mà els meus “sants grials”. Aquí teniu una llista de 10 productes de bellesa que tornaré a comprar aquest any. N’has provat alguna?

Si estàs en el meu Grup privat de Facebook, vam fer un gran resum de productes # 1 de everyones. Va ser molt divertit llegir-lo! Quin és l’únic producte que continueu comprant? xx AR

DIVENDRES D’ESTIU MANTEGA DE LLABRES // Ho guardo a la meva tauleta de nit. És increïblement hidratant i m’encanta el subtil aroma de vainilla.

CHANEL EYELINER // He provat tants llapis d’ulls per a la meva línia de flotació i aquest és l’únic que funciona suau i dura tot el dia. És car, però encara he provat alguna cosa que funcioni bé i tingui un lliscament de gel. Porto l’ombra Fusta negre.

SKINCEUTICALS MASCAR CLARIFICANT D’ARGUINA // Ho menciono tot el temps, però realment és un sabor a la vida quan es tracta d’unes imperfeccions (fins i tot acne quístic). Aquest va ser un dels pocs productes per a l’acne aprovats per l’embaràs que vaig poder utilitzar i n’estic aprofitant. L’utilitzaré com a tractament puntual durant la nit i normalment fa una diferència notable al matí següent.

FUNDACIÓ IT COSMÈTICA CC + // Vaig dubtar a posar-ho perquè no l’utilitzo mentre estic embarassada però és el meu fonament preferit de tots els temps. Aquest és el que faig servir ara (protecció solar física i ingredients més nets) i és un embolic molt proper.

TULA ROSE BRILLA I ACONSEGUEIX-LI EL BÀLSM // Aquest bàlsam aclaridor per als ulls es refreda i ajuda a la inflor i les línies fines. També deixa un punt destacat per il·luminar instantàniament la zona dels ulls. N’he passat tres i continua sent un element del Sant Grial per a mi. Obteniu un 15% de descompte amb el codi ASHLEYR

TÈCNIQUES REALS ESPONJA DE BELLESA // El més proper a un BeautyBlender. Assegureu-vos de mullar i extreure l’aigua abans d’utilitzar-la.

DESTACADOR DE LÍQUID CHANEL EN BRILLANT PERLA // M’encanta barrejar una bomba amb la meva base per obtenir un aspecte brillant i filtrat.

SÈRUM HYDROPEPTIDE FIRMA BRIGHT VITAMIN C // La meva estètica em va recomanar això fa un temps i ha canviat el joc. Abans m’encantava el CE Ferulic, però això ha estat molt millor amb la meva pell.

BIODERMA AIGUA MICEL·LAR // Aquesta troballa de farmàcia funciona molt bé per eliminar fins a l’últim rastre de maquillatge d’ulls. Porto un delineador d’ulls impermeable, de manera que he de fer una mica més per treure’l completament.

BALSUM NETEJADOR ELEMIS // Si no feu una doble neteja, assegureu-vos de comprovar-ho aquest post Vaig escriure .couple fa anys. Aquest bàlsam netejador és espès i és el primer pas per eliminar el maquillatge. Aplico sobre pell seca i rento amb un drap de rentat (m’agraden draps de neteja rodons). Seguiu amb el netejador habitual, esbandiu i seguiu amb la rutina normal de cura de la pell. Fa olor de balneari i fa anys que ho faig servir.