El que he comprat per a la decoració de vacances aquest any
idees de decoració

El que he comprat per a la decoració de vacances aquest any

Aquesta publicació pot contenir enllaços d’afiliats, el que significa que rebré una comissió si compres mitjançant el meu enllaç, sense cap cost addicional per a tu. Si us plau, llegiu la divulgació completa aquí.

el que he comprat per les vacances d'aquest any

Un dels meus dies preferits de l’any va venir i va anar ahir… va ser tan bo com recordo! Vaig visitar tots els meus llocs preferits per a la decoració de vacances. Target, HomeGoods, At Home, Crate and Barrel, Nordstrom… és millor que això?! No, mama! Malauradament, no m’agraden els productes HomeGoods o At Home, però sí que he enllaçat tot el que he pogut.

La meva família és a la ciutat aquest cap de setmana, així que dilluns començaré a decorar oficialment! NO POT ESPERAR!

Actualitzat el

Interaccions lectores