Els meus productes del Sant Grial de Sephora
bellesa

Els meus productes del Sant Grial de Sephora

El Venda de Sephora ha començat oficialment i si em coneixeu, ja sabeu que ja he fet la meva comanda. Sephora només fa l’esdeveniment d’estalvi VIP unes quantes vegades a l’any, així que si necessiteu abastament, ara és el moment.

Utilitza el codi VACANCES

He escrit diverses entrades al blog cobrint la venda dels darrers anys, però probablement és hora de compartir una llista actualitzada de les meves recomanacions de Sephora del sant grial. Aquests són els productes que he tornat a comprar, que he fet servir fins que estigui buit i que realment sento que m’ho perdria si no estiguessin a la bossa de maquillatge.

Comenta a continuació i fes-nos saber quins són els teus productes del Sant Grial? Sempre m’agrada escoltar el que esteu utilitzant i estimant. XX AR

CARA

IMPULSADOR DE LLUMINOSITAT DE LONDRES ICÒNIC

Ho anomeno el meu filtre en un tub. Aquest és realment un producte únic que suavitza la pell, afegeix il·luminació i us ofereix una brillantor subtil perquè la vostra pell sembli fresca i hidratada. Jo porto l’ombra, Champange Glow. A continuació us indiquem com podeu utilitzar-lo:

  1. barrejat amb crema hidratant
  2. com a primer (la meva manera preferida)
  3. barrejat amb fonament
  4. damunt de la base

Jo faig servir 1-2 bombes. Realment us ofereix aquest resplendor “post-facial”. La meva pell mai s’ha vist millor!

FUNDACIÓ ARMANI LUMINOSA DE SEDA

Sempre parlo d’això com la meva base d'”ocasió especial”. És tan car (només compro durant aquesta venda) així que no m’agrada utilitzar-lo cada dia. Però quan ho faig, el meu maquillatge mai s’ha vist millor. Ho recomano molt si voleu derrocar. Per a cada dia, faig servir IT Cosmetics CC + Cream o Bobbi Brown Serum Foundation.

LA MER RADIANT TINTED SKINTINT SPF 30

Vaig comprar això a l’última venda de Sephora (definitivament, espereu a comprar-ho a la venda si podeu) després de veure que diverses persones l’exaltaven. M’agrada això perquè no cal utilitzar gaire i encara et dóna una cobertura mitjana agradable. Si busqueu alguna cosa semblant però amb menys $$$, diria que és comparable a CC + Crema d’il·luminació però no amb una cobertura total

MAQUILLATGE DE MARIO CONTOUR STICK

Sóc molt exigent quan es tracta d’una crema de contorn. Ha de ser fàcil de barrejar, de llarga durada i no semblar massa gruixuda o pastosa. M’encanta el maquillatge de Mario, porto ombra mitjana fosca. No treu taronja i s’integra molt bé amb la meva pell. També m’encanta el Fenty Match Stix Matte Contour en ambre si vols quelcom més fresc. Tots dos tenen una fórmula i un desgast similars. Tinc les dues coses i les faig servir sovint.

PINZELL DE CARA REFY DUO

Aquest és el pinzell del qual sempre parlo i era un dels preferits de Monthly Cut al setembre. Molt recomanable per a contorn de crema o bronzejador. Utilitzo un costat per “tallar” el plec i l’altre costat es barreja i crea un acabat amb aerografia sense moure cap altre producte.

ULLS

PRIMER MÀSCARA

Sempre faig servir una imprimació de pestanyes. Realment fa tota la diferència. Continuo comprant Marc Jacobs (acabo de saber que ja no ho fan!) o Givenchy. Només portava Lancome Cills XL i, tot i que funciona definitivament, crec que aquests dos tenen una mica més de força quan es tracta de volum i longitud de les pestanyes.

OMBRA D’ULLS

M’encanta qualsevol de les Paletes d’ombres d’ulls Tarte. Són vellutats i sembla que es queden molt bé. Aquest era perfecte per viatjar. També m’encanta la Natasha Denona Paleta Glam. Vaig comprar la versió mini fa uns anys i acabo de demanar la més gran. Els tons són tan universals i perfectes si us agrada portar un aspecte més neutre i quotidià.

ESTILADOR DE CELLES DIORSHOW

Aquest és un dels meus llapis de celles preferits. En guardo un a la bossa i un altre a la bossa de maquillatge i m’encanta que no l’hagis de seguir esmolant. Jo porto l’ombra Universal Dark Brown.

ANASTASIA BEVERLY HILLS DETALL DE MICROTRAÇA PLÍGRA MARRÓ

Sens dubte, el millor marcador de celles que he utilitzat. Molt recomanable si voleu unes celles amb plomes. Jo porto ombra “marró fosc”.

PATRICK TA GEL DE CELLES

Fa uns quants mesos vaig fer una prova de 5 dels productes per a celles més populars a les xarxes socials. Aquest va ser sense cap mena de dubte el meu favorit si us agrada l’aspecte de les celles laminats / esponjosos. Això va mantenir les meves celles al seu lloc *tot el dia*.

Aquí teniu la meva tècnica:

  1. Raspalla les celles
  2. Aplica el llapis de celles
  3. Raspalleu el gel a les celles amb un moviment cap amunt (això també crearà l’aspecte de “celles aixecades” o ulls)
  4. Agafeu la part posterior del vostre raspall de celles o el mànec del pinzell i premeu les celles. Bàsicament, establirà les vostres celles, així que assegureu-vos que us agradi com es raspallen. No es mouran després que s’assequi.

PELL

DIVENDRES D’ESTIU MÀSCARA DE JET LAG

Sóc un gran fan d’aquesta màscara des que es va llançar fa un parell d’anys. Prefereixo portar-me a la nit i deixar-lo posar mentre dormo. O els dies que estic a casa i no em maquillo, me’l posaré al meu escriptori i ho deixaré tot el dia. Fa que la meva pell se senti hidratada i refrescada a l’instant. La mida mini seria un regal de mitges tan bonics o “coses preferides”.

CREMA DE MANS NECESSÀRIA

La millor crema de mans! M’encanta que no tingui fragància i que no competeixi amb el teu perfum. Ho guardo a la tauleta de nit i el faig servir abans de dormir. Les meves mans se senten instantàniament més suaus. També vaig posar això al meu EL LLISTA per a regals de vacances inspo.

Acabo de comprar aquest conjunt de viatge, que seria perfecte si voleu una bona introducció a la marca.

TAN LUXE EL COS- LLEU/MITJÀ

(He comprat això dues vegades!) Tan Luxe és realment el millor per a un bronzejat artificial d’aspecte natural. Ho faig cada 3-4 dies. Tinc una gran ressenya aquí!

DR. SERUM HIALURÒNIC BARBRA STURM

Ho sé, ho sé. Això és ridículament car. Em vaig reunir amb el Dr. Sturm la setmana passada (era encantadora i increïblement intel·ligent) i ens va dir que el seu àcid hialurònic té un pes molecular baix i penetra capes més profundes de la pell, deixant la pell més ferma, refrescada i visiblement més radiant a llarg termini. Va dir que és el seu producte número 1 i que està molt orgullosa de la seva fórmula única. Quan s’utilitza diàriament, millora la matriu de la pell i actua com a súper hidratant, millorant la salut de la pell i reduint la formació d’arrugues causades per la deshidratació.

Ho raciono i només faig servir una mida de pèsol al matí. Realment no cal que utilitzeu tant perquè us cobreixi tota la cara. S’asseca gairebé a l’instant i tampoc deixa la pell enganxosa. Aquest kit és una gran introducció a la marca si teniu curiositat.

LLAVIS

FENTY GLASS BOMB LIP GLOSS

Aquests gloss de llavis són tan cremosos i no enganxosos. Tinc això és $weetmouth i Diamond Milk. M’encanta portar-los a sobre del meu pintallavis.

CABELL

OLI PLAYA RITUAL CAPELL

El favorit de tots els temps! Estava enganxat al Olaplex No.7 Oli d’adhesió durant un temps, però això funciona molt millor al meu cabell. Aquest oli per al cabell és LLEUGER i no pesa el teu cabell. És perfecte per aplicar sobre cabells humits, cabells secs o fins i tot amb un restyling del 2n dia.

ORIBE SPRAY DE TEXTURA SECA

Només compro això a la venda. Si no el tens, ara és el teu moment. Jo l’utilitzo després de arrissar-me el cabell i em dóna una adherència mitjana/lleugera amb textura. I fa una olor increïble.