idees de decoració

Els millors regals que els lectors de BSL han rebut aquest any (una de les meves publicacions preferides de l’any!)

Aquesta publicació pot contenir enllaços d’afiliats, el que significa que rebré una comissió si compres mitjançant el meu enllaç, sense cap cost addicional per a tu. Si us plau, llegiu la divulgació completa aquí.

regals de Nadal de Sophia Lee

Estic molt emocionat amb aquest post!! Aquest és un gir d’una de les meves publicacions preferides al blog que fem durant tot l’any. Normalment, pregunto a Insta “Què demanes aquest any per les vacances?”. Encara estem fent aquesta publicació al bloc al 100%, però vaig pensar que seria molt útil per als regals demanar…

“Quin és el millor producte que has rebut aquest any com a regal O que has comprat per tu mateix?”

Bàsicament, volia saber què li diries a la teva millor amiga que havia d’aconseguir perquè t’agradava molt. Vaig acabar rebent centenars (com més de 700 respostes) sobre el que vas considerar el teu millor regal/compra de l’any.

No els vaig poder enllaçar tots, PERÒ molts d’ells eren solapaments, així que estic agafant els productes més populars que es van enviar. Cada any fem un regal de Nadal a Instagram durant el desembre i normalment són els meus productes preferits. Vaig pensar que seria divertit canviar-lo aquest any i fer obsequis amb els productes més populars que heu dit (els provaré abans per assegurar-me que estiguin aprovats per BSL).😜).

ELS MILLORS, MILLORS, MILLORS PRODUCTES QUE ELS LECTORS DE BSL TENEN EL 2021:

per les guies de regals de Sophia Lee
per les guies de regals de Sophia Lee

Els millors productes de BSL Readers del 2021:

1. Fanny Pack de Lululemon

Aquest va ser, amb diferència, l’article més popular dit. M’ha sorprès això!! A mi també m’encanta, però no sabia que us agradava tant. Fa uns anys que en tinc un i l’he de treure.

per les guies de regals de Sophia Lee

2. Set de regal de perfums Sephora

Feia anys que ho volia, així que té sentit per què tants de vosaltres us encanten!! Crec que aquest és un gran regal per demanar O donar. No et pots equivocar!

per les guies de regals de Sophia Lee

3. Màquina de cafè exprés

Això té un sentit total per a tots els amants del cafè. Com a amant del te, no em podia creure quant costen algunes d’aquestes màquines expresso!! Gran regal per demanar jaja.

VOLS UNA LLISTA D’EMPAQUET D’APARTAMENTS GRATUÏTA?

llista de verificació de l'apartament

Simplifica la teva mudança d’apartament amb el nostre increïble Llista d’embalatge d’apartaments GRATIS. Simplement feu clic al botó següent per rebre la vostra llista d’embalatge d’apartaments directament a la vostra safata d’entrada!

4. Beis Borsa de treball

No puc parlar prou de quant m'encanta aquesta cosa! Vaig rebre això a principis d'aquest any i l'he llençat com si fos un negoci de ningú. Ha aguantat MOLT bé! Com impressionantment bé. Molt recomanable!

per les guies de regals de Sophia Lee

5. SKIMS Bata

Crec que aquest serà un dels articles de la meva llista de Nadal d'aquest any! Molts de vosaltres vau dir que era el millor i molt còmode.

per les guies de regals de Sophia Lee

6. Escriptori dempeus

Es pot dir que el 2021 va ser l'any del treball oficial des de casa amb aquest producte. Molts de vosaltres heu dit específicament que heu obtingut el vostre de Costco i que us encanta. El meu cunyat també té el de Costco i li encanta!

7. Raspall per assecador de cabells Revlon

El Sant Grial de totes les noies dels darrers anys. Si encara no ho has provat, també ho necessites. #cambiador de jocs

8. Dyson Air Wrap

Vaig utilitzar el raspall Revlon (a dalt) durant anys i em va encantar. Per al meu aniversari, em vaig actualitzar al Dyson Air Wrap. Ella és ~cara~, però merda, el meu cabell mai s'ha vist millor. S'ha esgotat a tot arreu. Ho demanaria en algun lloc (Ulta, Sephora, etc.) i dos dies després rebria un correu electrònic que no el poden complir. Vaig acabar comprant-lo al lloc web de Dyson.com!

per les guies de regals de Sophia Lee

9. Jocs d'anells

Per fi tinc la sensació que he descobert els meus anells preferits. Aquests no els trec mai. Com, literalment, només els vaig treure una vegada per fer-me una radiografia des que els vaig rebre al març! Tenen un preu molt bo que el fa encara més sorprenent.

Bàsicament em sento unit tot el temps amb les joies que mai no trec.

per les guies de regals de Sophia Lee

10. iPad

Molts de vosaltres heu dit iPads!! Shelby té un iPad i el fa servir religiosament. És molt agradable, però em pregunto quina diferència hi ha entre el vostre telèfon/ordinador?! Tot i això, ho aconsegueixen els estudiants.

11. Kit NailBoo Dip

Estic molt intrigat per això perquè no n'havia sentit a parlar mai, però almenys 5 de vosaltres vau dir que era el millor que heu comprat aquest any. Estic tot per una mani a casa! Informaré del que penso, però estic força segur que serà un regal INSTA GIVEAWAY!

per les guies de regals de Sophia Lee

12. Tassa amb mànec de Yeti

Un regal molt pràctic pel qual estic aquí👏🏼.

13. Dyson V8

100% d'acord amb això!! Vaig rebre això com a regal fa dos anys i encara puc dir que és una de les meves coses més utilitzades i preferides al meu apartament.

14. El perfum amb millor olor mai

Aquest és parcial i ningú més que jo ho va dir (haha) però ho juro per aquest perfum. Si supereu la lleig bufada blanca (jo la trec), l'ampolla no és tan dolenta.

I ni tan sols importa com es vegi l'ampolla perquè l'olor és molt bona. És el meu perfum preferit que porto diàriament.

15. Roba còmoda del saló

No et pots equivocar amb roba còmoda. Pel que fa a l'equip BSL, el lloc preferit dels fans per anar a buscar roba còmoda és Aritzia.

per les guies de regals de Sophia Lee

16. Experiències: classes de golf, parts de vacances, targeta regal de massatge

No sabia quina foto utilitzar per això, així que aquí estem en Ben i jo de vacances ahaha. Però, realment crec que aquesta és una idea de regal tan divertida! El regal que segueix donant.

per les guies de regals de Sophia Lee

17. Conjunt de paelles de comino

La Shelby només em va mostrar ahir que els volia i després vaig al quadre de preguntes i aquests estaven a tot arreu!! Són realment macos i són la quantitat perfecta per tenir les paelles que necessiteu sense tenir-ne més.

per les guies de regals de Sophia Lee

18. Màscara d'argila clarificant Malin + Goetz

He sentit coses bones sobre això!

per les guies de regals de Sophia Lee

19. Rellotge despertador de fusta

Aquest és un altre que estic afegint personalment. Durant els últims dos mesos, l'he fet servir com a despertador i he deixat el telèfon a la cuina. Abans d'anar a dormir, em vaig asseure al telèfon durant hores i era una pèrdua total de valuós temps per dormir (o llegir). Vida canviant!

20. Safata descongeladora de carn

A mi també m'ha intrigat aquest! Ni tan sols he sentit parlar d'una safata descongeladora de carn!

Algú va dir que va rebre això i una targeta de regal a un carnisser per als sogres i va ser un gran èxit. Bona idea de regal!

21. Sabatilles de tennis Hoka

Seré sincer... no entenc això. Aquests són tan lleigs per a mi! Però molts de vosaltres heu dit que aquesta era la vostra millor compra de l'any!!

M'estic perdent alguna cosa?! Són les sabatilles de tennis més còmodes que has fet servir mai?!

per les guies de regals de Sophia Lee

22. AirPods

Sant Grial per a mi també. Els vells airpods no encaixarien a les meves orelles i ara que els tinc, estic enganxat a ells.

Els utilitzaràs diàriament.

23. Ninja Foodi

Aquesta és probablement la segona cosa més popular que va dir la gent. És una fregidora d'aire, una olla instantània, una olla, una vaporera i molt més, tot en un. Com és possible això, simplement no n'estic segur, però és força genial.

24. Encenedor recarregable

Un gran regal d'elefant blanc!!

O aconsegueix-ho amb una espelma com a regal per a un amic o company de feina. Molt pràctic i bonic!

25. Billie Razors

Des que un milió i dos influencers van promocionar Billie Razors, he volgut provar-ho. És realment millor que altres navalles?! Suposo que sí, ja que aquests són alguns dels teus productes preferits de l'any.

per les guies de regals de Sophia Lee

26. Borsa d'entrenament BEIS

Qualsevol cosa BEIS que suposo automàticament és el millor.

per les guies de regals de Sophia Lee

27. L'Oreal Steampod

No n'he sentit mai a parlar d'aquest! Crec que hi has posat aigua literalment? Si fos una mica més barat, el compraria per provar-lo.

28. Power Soft Joggers de Old Navy

Aquests semblen molt còmodes i els encanta que siguin extremadament econòmics.

per les guies de regals de Sophia Lee

29. Vestit d'exercici de veus a l'aire lliure

Això ha estat a la meva llista de "desitjos" durant tot l'estiu!

per les guies de regals de Sophia Lee

30. Loció de mans Le Labo

No puc avalar l'olor d'això, però l'embalatge sí 👌🏼.

per les guies de regals de Sophia Lee

31. Mopa de vapor Bissel

Cada vegada que parli de fregar els meus pisos a la meva història d'Insta, faré que la gent m'enviï missatges dient-me com ho hauria d'aconseguir!

32. Cubs d'embalatge bonics

Acabo de demanar aquests per a mi!

33. Carro de queviures

Un regal molt i molt pràctic per a totes les meves noies d'apartament.

34. Poc comú James Skincare

Estimo Kristin i la seva marca! He sentit coses increïbles sobre els seus productes per a la pell.

per les guies de regals de Sophia Lee

35. Manta calenta

Ho juro per mantes escalfades a l'hivern! El meu va morir l'any passat, així que crec que demanaré aquest.

36. Fregidora Ninja Dual Air

Un altre per a la mania de les fregidores!

37. Sabatilles de tennis APL

El següent parell de sabatilles de tennis que tinc són 100% APL. Penseu que són molt macos.

per les guies de regals de Sophia Lee

38. Acabat impecable amb aerògraf Charlotte Tilbury

Sento que la gent entusiasma aquest producte setmanalment!!

per les guies de regals de Sophia Lee

39. Sèrum de pestanyes Grande Cosmetics

Teniu això i podeu confirmar que funciona de manera increïble! Com és una bogeria quant de temps pot fer que les teves pestanyes.

40. Hipervolt

Ben i jo ho vam aconseguir l'any passat i l'utilitzem bàsicament cada nit. Fa mal d'una manera tan bona.

41. Totes de canvi de joc Buff Bunny

M'encanta la meva bossa de treball però ara que la veig crec que és genial!! La secció de dinar al fons de la bossa?! Tan intel · ligent!!

per les guies de regals de Sophia Lee

42. Le Creuset Dutch Oven

Bona sopa 😜. #ikyk

43. Sabatilles UGG

Crec que un bon parell de sabatilles és imprescindible a la meva llista de Nadal cada any. Les sabatilles Ugg són la sabatilla líder durant els darrers 15 anys i no crec que vagin enlloc.

44. Pots d'escombraries del sensor de moviment

Vosaltres sou el meu tipus de gent ;). Ens encanta un bon regal pràctic!!

45. Manta dels somnis descalços

Les mantes Barefoot Dreams són cares però tan bones!! Si fas la faldilla de manta, aquestes són les millors mantes per fer-ho.

46. ​​Joieria Pavoi

De fet, la millor marca de joieria d'Amazon.

47. Rellotge despertador de la escotilla

He sentit coses bones sobre això!!

Això recull els millors regals que els lectors de BSL han rebut aquest any. Durant la propera setmana, més o menys, faré la publicació del blog sobre el que els lectors de BSL demanen regals aquest any, així que estigueu atents!

Altres publicacions que us poden agradar:

VOLS UNA GUIA DE NETEJA D'APARTAMENTS GRATUÏTA?

Simplifica la rutina de neteja del teu apartament amb el nostre increïble Guia de neteja d'apartaments GRATUÏTA. Simplement feu clic al botó següent per rebre la vostra Guia de neteja d'apartaments directament a la vostra safata d'entrada!

Actualitzat el dia

Interaccions lectores