contemporary-kitchen
idees de decoració

Entra en un refugi de muntanya absolutament impressionant a Park City, Utah

contemporània-muntanya-retiro-exterior

Aquest refugi de muntanya contemporani va ser dissenyat per Lloyd Architects en col·laboració amb Estudi McGee, situat a la comunitat de Victory Ranch a Park City, Utah. Creada com una bonica casa de vacances per a una família nombrosa que té un estil suau i contemporani. Volien que fos un refugi relaxant i calmant on poguessin gaudir de la bellesa de les muntanyes durant els propers anys.

Entrant dins d’aquesta casa, el dissenyador tenia prou espai per adornar el vestíbul tant amb una taula rodona com una consola. La paret al costat de l’escala era originalment de panells de guix, de manera que el dissenyador va optar per crear un sistema de panells de paret que va darrere de les escales i cap al nivell del soterrani. Els incorporats ajuden a personalitzar l’espai.

DETALLS DE DISSENY: ARQUITECTE Lloyd Architects DISSENY D’INTERIORS Estudi McGee CONTRATISTA Jackson i LeRoy ARQUITECTE PAISATGE Paisatges de la línia del sol

contemporània-muntanya-retiro-exterior

El que ens agrada: Aquesta escapada a la muntanya ofereix als seus propietaris i hostes espais de vida contemporanis, càlids i acollidors. Des del moment de l’entrada ets rebut per l’acollidora calidesa d’una llar de foc. La gran habitació espaiosa és un lloc de reunió meravellós amb les vistes més fabuloses de la muntanya. També ens encanta el soterrani ben equipat, amb abundància d’espai per entretenir els convidats durant la nit.

Digueu-nos: Quins detalls de disseny d’aquest refugi de muntanya de Park City us van inspirar més i per què als comentaris a continuació!

Nota: Fes una ullada a un parell d’altres excursions a casa increïbles que s’han presentat aquí a One Kindesign a l’estat d’Utah: la casa moderna de muntanya a Park City us permet esquiar fins a la vostra porta i una casa oberta i airejada a Utah situada en un entorn tranquil a la vora del llac.

A dalt: Al vestíbul, la llar de foc de doble cara ajuda a ancorar la casa i es pot gaudir a la gran sala i la cuina. La majoria dels mobles i la decoració d’aquesta casa es poden trobar al lloc web del dissenyador d’interiors, McGee & Co.

entrada-de-retir-de-muntanya-contemporània-amb-llar-de-llar

entrada-de-retir-de-muntanya-contemporània-amb-llar-de-llar

A dalt: A la gran sala, hi ha una zona d’estar, menjador i cuina oberta amb finestres negres i vidres prims que emmarquen unes vistes espectaculars de les muntanyes nevades. Les finestres de la sala d’estar atreuen llum natural addicional a la llar, mentre que les bigues de fusta aporten calidesa.

Tot el mobiliari d’aquest refugi a la muntanya de Park City es va mantenir tranquil i neutral. Al propietari li encanta una paleta suau, de manera que el dissenyador va infondre tanta textura i interès com sigui possible per complementar. Això es va aconseguir amb línies corbes, diferents textures als mobles i diferents tons de fusta al terra i al sostre, juntament amb metalls barrejats.

sala d'estar contemporània

detall-sala-d'estar-contemporània-taula-cafè

sala d'estar contemporània

sala d'estar contemporània

sala d'estar contemporània

sala d'estar contemporània

decoració-consola-taula-saló-contemporània

sala-d'estar-contemporània amb llar de foc

A dalt: La pedra de la xemeneia es va passar des de l’exterior, amb una manta de pedra calcària fosa i un bell interior de maó.

sala-d'estar-contemporània amb llar de foc

sala-d'estar-contemporània amb llar de foc

sala-d'estar-contemporània amb llar de foc

sala-d'estar-contemporània amb llar de foc

sala d'estar contemporània

sala d'estar contemporània

menjador-contemporani

menjador-contemporani

menjador-contemporani

A dalt: El menjador ofereix una de les millors vistes a les muntanyes de tota la casa! Hi ha portes corredisses de vidre a cada extrem, obrint aquest espai als elements quan el temps és ideal.

menjador-contemporani

cuina-contemporània

A dalt: A la cuina, la paleta és de color gris càlid, negre i acer inoxidable. Els taulells són de Calcuta amb una preciosa veta càlida. Una caputxa metàl·lica personalitzada amb corretges afegeix un punt focal visualment sorprenent a l’espai. Un costat de la cuina té una nevera i congelador integrats, mentre que l’altre és una caseta de vidre.

cuina-contemporània

cuina-contemporània

cuina-contemporània

cuina-contemporània

cuina-contemporània

contemporània-cuina-rebost

contemporània-cuina-rebost

A dalt: El rebost del majordom ofereix espai addicional per a l’emmagatzematge d’aliments, un rentavaixelles addicional, un espai de preparació i una porta d’acer per tancar-ho tot durant l’entreteniment.

contemporània-cuina-rebost

dormitori contemporani

A dalt: Al dormitori principal, el dissenyador va voler que aquest espai se sentis com un refugi serè. A les parets, un revestiment de parets de tela de gespa blau verd ajuda a accentuar el detall asimètric del sostre i escalfa tot l’espai. Una capa de teixits al llit ajuda a crear el factor acollidor. Als peus del llit hi ha un banc vintage.

dormitori contemporani

dormitori contemporani

A dalt: La llar de foc és de guix amb una biga de fusta recuperada i una llar de marbre. L’obra d’art de dalt és una peça per encàrrec que lliga tots els colors de l’espai.

dormitori contemporani

dormitori contemporani

bany contemporani

A dalt: Al bany principal, armaris en tons de fusta i lavabos dobles complementen una magnífica dutxa de marbre.

bany contemporani

bany-contemporani-amb-una-banera

bany-contemporani-amb-una-banera

bany-contemporani-amb-una-banera

A dalt: Una banyera de remull està enclavada a una finestra de la cantonada per a una sensació relaxant semblant a un spa. Es va afegir textura amb els tons romans a sobre de la banyera i un estampat als pisos.

sala-contemporània

sala-contemporània

dormitori contemporani

A dalt: Un dormitori de convidats d’estil de transició acull convidats durant la nit i estava dissenyat per sentir-se elevat, en línia amb la resta de la casa.

dormitori contemporani

bany contemporani

contemporània-casa-oficina

A dalt: Al passadís de la suite principal hi ha una oficina de butxaca fosca i de mal humor, un gimnàs i una suite de convidats.

contemporània-casa-oficina

contemporània-fango

A dalt: El fang té parets blanques i un sostre pintat fosc per donar un toc de malhumor. Hi ha una gran quantitat d’emmagatzematge per a l’equip d’hivern i un banc llarg per canviar les sabates.

contemporània-fango

contemporània-fango

bany de pols contemporani

A dalt: Just al costat del fang hi ha aquest bany elèctric amb un bonic tocador i terres de pedra calcària.

gimnàs-casa-contemporani

sala d'esquí contemporània

A dalt: Darrere del fang hi ha aquest guardaesquís, creat per ser altament funcional amb acabats que coincideixen amb la resta de la casa.

sala-contemporània

sala-de-jocs-soterrani-contemporània

A dalt: L’escala que baixa al nivell del soterrani té un llistó blanc, una banda de rodament de fusta i una barana de vidre per mantenir-ho tot lleuger i suau. A la part inferior de les escales hi ha una taula de joc/menjador davant d’una bonica xemeneia de doble cara. Aquesta llar de foc és una continuació de la gran llar de foc de l’habitació al nivell principal.

sala-de-jocs-soterrani-contemporània amb llar de foc

sala-familiar-soterrani-contemporània

sala-familiar-soterrani-contemporània

A dalt: Un espai acollidor per a reunions i trobades inclou coixins seccionals grans i acollidors i un televisor integrat integrat.

sala-familiar-soterrani-contemporània amb llar de foc

sala-familiar-soterrani-contemporània

A dalt: A la paret del darrere hi ha una obra d’art encarregada per lligar la paleta de colors de l’espai.

sala-familiar-soterrani-contemporània

A dalt: Darrere del sofà hi ha una gran taula de ping-pong per a l’entreteniment.

sala-familiar-soterrani-contemporània

sala-familiar-soterrani-contemporània

bany contemporani

dormitori-llitera-contemporània

A dalt: Per acollir tots els convidats, es va crear una gran habitació personalitzada amb lliteres tant per a nens més grans com per a nens. Centrant tot l’espai hi ha una catifa vintage, per al patró i l’interès visual.

dormitori-llitera-contemporània

lliteres-armari contemporani

A dalt: part de l’habitació de lliteres, l’armari té molt espai d’emmagatzematge funcional.

bany contemporani

dormitori contemporani

A dalt: Hi ha tres habitacions de convidats addicionals en aquest refugi de muntanya, totes amb una paleta de colors neutres. També incorporen obres d’art personalitzades de la família del propietari. Cadascun dels dormitoris té el seu propi bany en suite.

bany contemporani

dormitori contemporani

dormitori contemporani

bany contemporani

dormitori contemporani

dormitori contemporani

contemporània-muntanya-retiro-exterior

contemporània-muntanya-retiro-exterior

contemporània-muntanya-retiro-exterior

contemporània-muntanya-retiro-exterior

FOTÒGRAF Melissa Kelsey

Esteu llegint un article comissariat per: https://onekindesign.com/