bellesa

FUTUR ALAT DE FUMS SUAUS

folre d’ala Sempre m’ha costat fer un delineador d’ulls amb ales. Però recentment he estat jugant amb algunes tècniques i aquesta és sens dubte una de les més fàcils que he provat. M’encanta fer-ho per la nit de les cites.

El Charlotte Tilbury Feline Flick (a partir de Nordstrom) és insensible i es pot utilitzar com a revestiment líquid tradicional o podeu suavitzar-ho com jo. També és impermeable, de manera que us donarà una mica de roba durant tot el dia.

QUÈ HE FER?

1. FUNDACIÓ SÈRUM DE PELL INTENSIVA BOBBI BROWN

Obsessionat. Des que faig servir un medicament contra l’acne nou (més sobre això més endavant), la meva pell ha quedat seca. Aquesta fundació és celestial. T’ofereix una cobertura mitjana i manté la pell rosada sense tenir un aspecte greix. M’AGRADA durant dies que vull portar més maquillatge. Estic a l’ombra de “Cool Ivory”. Nordstrom també porta el Corrector intensiu de sèrum cosa que encara no he provat, però que figura a la meva llista. Escolto grans coses.

2. KIT CONCEALER CREAMY

Aquest és un producte més recent per a mi i al principi em va fascinar el compacte 2 en 1. En realitat, m’agrada molt amb això aquest pinzell. La pols és molt fina, de manera que no se sent pesada ni fa que la zona dels ulls baixs sembli seca. Porto l’ombra “Ivory”.

3. CHANEL SOLIEL TAN DEEP BRONZE

Utilitzo aquest favorit de culte a l’ombra Profund per al contorn. És un bonic color que crea definicions als pòmuls, al nas i a la mandíbula. Jo faig servir un pinzell (Molts dels pinzells que faig servir es troben en aquest missatge) per aplicar i barrejar-los amb una esponja de bellesa.

4. BOBBI BROWN X ULLA JOHNSON EYESHADOW STICK

Aquestes són les millors ombres d’ulls cremoses. Es porten tot el dia i no es replegen. Estic fent servir l’ombra “Opal / Pink Golden”.

5. LASH PRIMER + MASCARA

He estat fent servir això imprimació de pestanyes durant anys i es combina molt bé amb el Rímel Lash Idol. Aquest combo és el millor IMO.

6. NUDESTIX NUDIES MAT BLUSH

Sé que em sembla un disc trencat amb Nudestix, però confieu en mi. La fórmula és molt cremosa i es porta molt bé a la pell. També podeu utilitzar-lo com a colorant o pintallavis. Estic a l’ombra de “Bare Back”.

7. DIOR SHOW BROY STYLER

Això és realment convenient perquè no cal afilar mai el llapis (perfecte per llançar-lo a la bossa de maquillatge de la bossa). Dibuixa traços semblants al cabell per crear celles completes. Estic a l’ombra de “Universal Dark Brown”.

8. EYELINER BLANC PER AL RACÓ INTERIOR

M’ha costat trobar un folre blanc per a la línia de flotació que es mantingués encesa tot el dia i que en realitat tingués un aspecte blanc i brillant. El delineador d’ulls Tom Ford de “White Smoke” ha estat una gran victòria per a mi. Això fa que els meus ulls es vegin més desperts, brillants i descansats. Us recomano aquest!

9. FOLLA FELINE FLICK BROWN WING

Si ho aconsegueixes El butlletí de notícies de tall mensual, probablement no us sorprendrà veure això. M’encanta aquest folre per una ala fàcil. Com he esmentat anteriorment, podeu utilitzar-lo com un revestiment líquid tradicional o posar-lo a pinzell de detall i esborreu-lo.

10. LIPLINER

Porto l’ombra “Hot Gossip”. M’agrada dibuixar-me per tots els llavis i després aplicar un llapis de llavis de color beix més clar. He trobat que això ajuda el meu llapis de llavis a mantenir-se més temps durant tot el dia.

11. LLAPIS LLAPIS

Porto la tonalitat “Idealist” i és d’un color beix bastant neutre amb matisos de préssec. És súper hidratant i no et seca els llavis. Utilitzeu el truc de folre que he esmentat anteriorment per dur-ne més.

12. LUMINITZADOR DIOR FOREVER COUTOUR

Aquest ressalt en pols el fa realment pop. Porto l’ombra “03 Pearlescent Glow”.

folre ala marrófolre d'ala de taca

Aquesta publicació es crea en col·laboració amb Nordstrom. Totes les opinions i seleccions són meves.