bellesa

Hair Heroes 2020

Hi ha un munt de maneres en què les meves rutines de bellesa han canviat amb la bola de corba que és el 2020, en lloc de convertir-se en una publicació en profunditat sobre això tot seguit. Volia començar amb una petita edició dels meus herois capil·lars del 2020 i per què cada producte d’aquesta publicació s’ha guanyat aquest títol.

Productes amb mostres de * PR.

herois del cabell 2020

De totes les meves rutines de bellesa, diria que el meu cabell és el meu manteniment més baix. I segur, es nota. Però estic en aquell moment en què ho accepto. Ser una persona diària de pentinat complet no és la meva vida. Per fer de la llista d’herois les funcions clau: fàcil d’utilitzar, poc manteniment i màxims resultats per obtenir una entrada mínima. Sincerament, resumeixo el que busco de qualsevol producte de bellesa per ser sincer.

Xampú i condicionador quotidià

Sóc aquella persona que sempre té entre 4 i 5 productes de xampú i condicionador diferents a la vegada. No obstant això, el 2020 ho he reduït realment. Ara sóc pràcticament minimalista amb només tres combinacions bàsiques de productes. Un, per als rentats del dia a dia. He canviat amb un enfocament tipus cabell i ara faig servir un xampú i un condicionador suau Briogeo * i els ESTIMO. No només són suaus amb el meu cabell / cuir cabellut (funciona a favor dels meus tres “problemes” principals de cabell fi, cabell acolorit i cuir cabellut sensible), sinó que també fan una olor increïble: penseu que l’original aroma de poma Herbal Essences és més suau.

herois del cabell 2020

Juntament amb aquesta combinació del dia a dia, també tinc un xampú / condicionador tonificant, per mantenir la meva rossa tan brillant i fresca entre les cites de color. Si hi ha alguna cosa que el 2020 m’ha ensenyat és que no es pot donar per descomptada una cita amb el color del cabell. Viouslybviament, és un petit problema en l’esquema més gran d’aquest any, però si no us podeu riure … El meu duo de tonificació escollit és per Charles Worthington (no apareix a la imatge). Un xampú porpra molt intens que ofereix resultats espectaculars. Aquestes coses OBRES. Funciona fins al punt que no es pot deixar massa temps o, en cas contrari, es torna a una tonalitat gris / porpra … És un parell de minuts ràpids sobre el cabell màxim. Però fa meravelles. Jo també absolutament ENCANTAT el Kerastase Rossa Absolu * Gamma que vaig utilitzar a finals del 2019 i principis del 2020, així que potser també heu de tornar a comprar-la. Excel·lent per donar brillantor als cabells rossos.

Xampú detox i condicionador profund

A continuació, el tercer combinat de productes que trobareu a la meva dutxa és un xampú desintoxicant i una màscara de condicionament profund. Aquí enganyo lleugerament mentre dic tercer … tinc una selecció de màscares. No puc evitar-me, per tot el que desitjo minimalista de ser acaparador d’escoltes. El meu principal triple de màscares són els Prova vivent * llança. La meva preferència de les tres ha canviat de la meva ressenya original a ara la de reparar. També tinc una banyera si el clàssic Philip Kingsley Elactisizer *. M’encanta, però sovint m’oblido de donar-li el temps que necessita per treballar, és màgia real.

herois del cabell 2020

Parlant de màgia del cabell, no podria fer cap publicació d’herois capil·lars sense fer cap gest Olaplex *. No hi ha un, ni dos, sinó tres productes que fan el tall. En primer lloc, l’oli. M’encanta. És lleuger, ràpid i fàcil d’utilitzar i no em fa pesar els cabells. L’he utilitzat a cada rentat de cabells des del febrer i és un guanyador total. També m’ha agradat la combinació del nou llançament Olaplex 1 i 3 junts (no apareix a la imatge) quan necessito un tractament de tipus de resultats immediats.

Una nova addició a la gamma de productes Hair Heroes és la novetat Oli invisible a prova de vida *. Veig que això és més estilístic que l’Olaplex per alguna raó. Per tant, tendeix a utilitzar-ho quan estigui sec en lloc de secar-lo a l’aire (la freqüència d’assecar-se a l’aire canvia el 2020; és molt més probable que deixi que s’assequi a l’aire en aquests dies que no s’assequi … ja que no és com jo Surto molt a qualsevol lloc ?!). Per als cabells secs a l’aire també ho juro absolutament Rich Kid de IGK – Adora aquestes coses. Ajuda a donar-li una mica de textura i textura als meus cabells fins i sense esforç. La perfecció.

Els gadgets i les eines de calor

Però, a part, l’assecat de l’aire, quan faig un estil de calor, hi ha dos aparells que conformen la llista dels meus herois capil·lars del 2020 i aquests són els Assecador Dyson * i el raspall de lliscament ghd. Sí, el Dyson és car, però és ràpid i només quan canvieu a un altre assecador de cabells us adoneu de l’increïble que és en realitat. Sí, fins i tot parlant d’altres assecadors de cabells de gamma alta com l’opció GHD de gamma alta (també és fantàstic, però com que he anat a Dyson, res més no es compara). Però parlant de ghd, el ghd Pinzell lliscant és una mica una revelació per al veritable estil de noia mandrosa. Un pinzell ràpid i senzill amb aquest pinzell escalfat i només elimina l’avantatge de dormir però no està preparat per rentar-se el cabell. Suavitzar els pèls i encongir-se i, bàsicament, semblant a la manera com s’ha fet més esforç.

herois del cabell 2020

Per a altres productes d’estil de tipus “toc final” m’ha agradat molt New Day Mist de Playa – He comprat això Bellesa de culte, ja que em va cridar l’atenció en navegar per les llistes de marques per detectar-ne de noves. És una mica com un xampú sec perquè és per a cabells tipus segon dia. Però, en lloc d’afrontar el greix, el seu propòsit és més donar-li una mica de refresc als cabells i alleujar les molèsties de tenir-los lligats. No tinc ni idea de quina màgia té per treballar (a partir de la lectura dels ingredients sembla que bàsicament és aigua de mar i glicerina ?!). El 2020 també és l’any que va aportar més bouji de col·laboracions de xampú sec Ouai i Byredo. Sí, l’he comprat, no m’he pogut resistir. He gastat 20 lliures en un xampú sec perquè fa olor a un dels meus perfums preferits i ja sabeu què, no em penedeixo de res. Normalment no sóc un amant dels xampús secs (és clar, de vegades l’utilitzo perquè és imprescindible, però no m’encanta), però aquest em fa sol amb olor. Bàsicament, faci que faci olor Mohjave Ghost i el compraré.

Aquí tenim una llarga visió general dels meus productes per al cabell preferits del 2020. És clar, una publicació breu i breu del blog pot estar de moda. Però ja sabeu què, és bo tenir una neula. Si ho heu fet fins aquí ben fet. No dubteu a deixar un comentari sobre els vostres favorits per a la cura i l’estil del cabell del 2020.

Productes amb mostres de * PR.