mountainside-wine-cellar-exterior-with-a-waterfall
idees de decoració

La casa de Wyoming té una sorprenent cova de vi tallada a la muntanya

vessant-de-muntanya-exterior-de-bodega-amb-una-cascada

CLB Arquitectes va rebre l’encàrrec de renovar una casa d’esquí d’una dècada i de crear un celler i una sala de tast a mida a Teton Village, Wyoming. La mida de la col·lecció de vins i les limitacions normatives locals d’aquesta propietat al vessant van requerir una solució subterrània per al nou celler que abasta 2.500 peus quadrats. El celler es va integrar sota la zona d’aparcament.

El celler es pot veure des de sota de la casa principal, on una cascada baixa pel vessant. Just a la dreta de la paret de la finestra, hi ha una roca de cim pla que ofereix un lloc de reunió idíl·lic per gaudir d’un tast de vins a l’aire lliure. Al costat oposat de la paret, una passarel·la d’entrada enjardinada i un pont porta els hostes a la porta principal. El celler emet una brillantor càlida al vespre gràcies als canelobres i els focus encastats.

vessant de muntanya-bodega-sala d'estar

El resultat és un espai dissenyat per sentir-se com si s’hagués tallat a la muntanya aplicant tres “talls” diferents de pedra de Valser: un gneis extret a Suïssa. Per crear el celler, l’equip del projecte va excavar 18 peus per sota del nivell, assegurant-se que l’estructura era prou resistent per suportar una càrrega tan pesada com un camió de bombers en cas d’emergència.

Com que es trobava a la base d’una muntanya, aquesta estructura també necessitava abordar l’escorrentia de la neu. La solució va ser crear una enorme caixa de formigó amb un sistema d’impermeabilització multicapa.

vessant de muntanya-bodega-sala d'estar

Després d’una incorporació reeixida al celler, el propietari va desitjar una reforma sofisticada a la resta de la casa, que es va comprar moblada de manera tòpica d’esquí abans del projecte del celler. La remodelació havia de ser una edició concisa de l’arquitectura i el mobiliari, un procés d’eliminació més que d’addició.

rústic-bodega-sala-estar

A dalt: Sota la part lliscant de la finestra hi ha una roca en forma de graó que proporciona un accés senzill a l’exterior.

vessant de muntanya-bodega-sala d'estar

El que ens agrada: Aquesta fascinant casa d’esquí es va transformar completament en espais d’estar sofisticats amb una sala de vins intel·ligentment dissenyada. Una gran paret de vidre a la sala de vins captura vistes de cascades tranquil·les i piscines reflectants que cauen en cascada pel vessant del turó des de la residència principal. El resultat és un refugi ben dissenyat per gaudir de l’aire lliure i una bona copa de vi!

Digueu-nos: Què us sembla el disseny de la cova del vi i les actualitzacions de la casa de muntanya? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació!

Nota: Assegureu-vos de fer un cop d’ull a un parell d’altres impressionants visites a casa de Wyoming que hem mostrat aquí a One Kindesign: una casa serena i acollidora a Wyoming té vistes a un prat pintoresc i el modern es troba amb el rústic en aquesta exquisida casa de muntanya de Wyoming.

Els accents de caoba hondureny invoquen una bóta d’envelliment desplegada com el sostre del celler i era una selecció lògica per als bastidors d’emmagatzematge del vi a causa de la tolerància de la fusta a les condicions humides necessàries per a un celler d’envelliment a llarg termini.

celler-rústic-aigüera-i-magatzem-de-colleres

celler-rústic

rústic-bodega

A dalt: Els bastidors de vi dissenyats a mida són de caoba emmarcats en acer ennegrit.

rústica-bodega-escala

A dalt: Una escala de pedra condueix als principals espais habitables de la casa.

rústic-bany-pols

rústic-modern-escala-a-bodega

rústica-bodega-escala

rústic-modern-saló-menjador

rústic-modern-saló-menjador

rústic-modern-saló-menjador

Es van eliminar les parets clau i una xemeneia de pedra de grans dimensions per crear millors connexions i fluir als espais habitables principals. A la Gran Sala, un sofà Campana Brothers Aster Populus per a Edra, centra l’espai sota un canelobre de globus de vidre bufat.

Els penjolls Campana Brother ‘Campana’ per a Edra localitzen zones d’estar addicionals a l’habitació. A l’extrem interior, el sofà Barbarella de Ross Lovegrove convida a descansar.

muntanya-casa-entrada

rústic-modern-saló-menjador

Una impressió díptica de Vera Lutter està muntada en una pista motoritzada personalitzada de Brandner Design que s’aixeca per revelar un gran televisor de pantalla plana enterrat a la pedra.

rústic-modern-saló-menjador

rústic-modern-menjador

Amb la reorganització espacial de la renovació, es va crear una nova zona de menjador i està bellament il·luminada per un canelobre personalitzat Fredrik Molenschot sobre una taula de menjador d’Olle Lundberg.

rústic-modern-saló-menjador

rústic-modern-saló-menjador

Maya i Paul, dissenyadors d’interiors amb seu a París, van començar el treball amb la selecció d’un paquet de cuina a mida per Dirk Cousaert de Kluisbergen, Bèlgica. Una xemeneia de llenya Gyrofocus de Custom Fireplaces & Design uneix ara una nova sala d’estar amb la cuina renovada.

cuina rústica-moderna

La sòlida illa de pedra blava belga de 8 cm va requerir un esforç d’instal·lació heroic i enginyós per part del constructor del projecte, Bob Strohmenger de RSC, Inc.

cuina rústica-moderna

cuina rústica-moderna

Un banc Moletta de Baldessari & Baldessari manté un ambient lúdic a la finestra de la cuina ampliada.

rústic-modern-menjador

habitació-familiar-rústica-moderna

Els accessoris de llum personalitzats de PS Lab amb seu a Beirut accentuen encara més l’estil actualitzat de la llar. Altres mobles i tractaments de parets nous, inclòs una secció Mahjong de Roche Bobois, han traslladat el xalet d’esquí d’un refugi fosc i insular a una casa fresca i artística des d’on explorar els parcs nacionals propers i l’esquí de renom mundial.

rústic-modern-dormitori

rústic-modern-dormitori

rústic-modern-dormitori

rústic-modern-dormitori

rústic-modern-dormitori

vessant-de-muntanya-exterior-de-bodega-amb-una-cascada

vessant-de-muntanya-exterior-de-bodega-amb-una-cascada

FOTÒGRAF Matthew Millman

Esteu llegint un article comissariat per https://onekindesign.com/