bellesa

Maquillatge d’estiu fàcil per a pells lluminoses

L’estiu per a mi normalment significa menys maquillatge, més bronzejat i molta SPF. I ara que la vida a l’etapa del nadó i del nen està en ple desenvolupament, no tinc gaire temps per preparar-me com abans. Per a mi és clau trobar productes que funcionin bé i que no es desfacin de la meva cara (com això paleta de rostres tot en un o bé BB Cream tintat amb SPF des de Nordstrom)

He trobat una rutina que funciona molt bé per a mi i em deixa aquesta pell brillant d’estiu que vull desesperadament aconseguir. Aquest aspecte és transpirable, té SPF i encara us proporciona una mica de cobertura fins i tot sense una base real. Necessito dir-ne més?

Això és el que faig servir:

1. FILTRE SENSE IMPULSIONS DE CHARLOTTE TILBURY HOLLYWOOD

Porto ombra 2 i 4,5 segons la quantitat de bronzejat que tinc.

Fa anys que faig servir aquesta imprimació brillant. M’AGRADA.

En el passat, quan escoltava “primer de maquillatge”, pensava en quelcom pesat, enganxós i gens transpirable. Això és diferent. Podeu utilitzar-lo sol o barrejat amb la vostra base de teixit o com a imprimació. Personalment, m’encanta com a imprimació, ja que ajuda a suavitzar les imperfeccions i deixa una base brillant i agradable per a la vostra base de teixit o crema hidratant tintada.

Si el voleu utilitzar com a imprimació, deixeu-lo reposar un minut abans d’aplicar qualsevol fonament o crema hidratant tenyida.

2. CREMA BB JANE IREDALE GLOWTIME DE COBERTURA COMPLETA (SPF 25)

Porto ombra 4

Aquest és el meu viatge o morir. Vaig portar-ho durant tots els meus embarassos i encara ho vaig aconseguir sovint. Tot i que és tècnicament no una base de teixit, que proporciona una cobertura bella i transpirable que podeu portar lleugera o en capes per obtenir un aspecte de cobertura completa. També és a base de minerals, de manera que no trenca la pell sensible. No ho puc recomanar prou.

Utilitzo una quantitat de mida pèsol per a una cobertura més lleugera.

3. CHARLOTTE TILBURY PALAÇA INSTANT DE LOOK OF LOVE

Porto la paleta de bellesa Pretty Blushed

Vaig comprar-ho fa un parell de mesos quan va arribar a Nordstrom (sempre tenen la millor secció de bellesa) i m’ha encantat. Normalment no sóc un fanàtic de les paletes “tot-en-un”, però trobo que és molt útil per a la roba diària.

M’encanta que el bronzejador sigui mat i tingui un to més fresc (la majoria solen ser massa taronja per a mi), de manera que és ideal si voleu una ombra de contorn subtil. De fet, també utilitzaré l’ombra d’ulls marrons més foscos quan vull crear un contorn més profund.

Els pols són mantegosos i combinables.

4. LLAPIS GUCCI

Porto ombra marró clar

Quan Gucci va llançar per primera vegada la seva marca de bellesa, em va intrigar. Vaig comprar aquest llapis per a les celles, el rímel i alguns llapis de llavis. El llapis de front és un dels millors (Acabo de comprar el meu segon llapis per llançar-lo al cotxe per fer retocs). És més que un llapis “en pols” i fa que sigui molt fàcil de dibuixar i barrejar. No és tan cremós com l’ABH o altres que he provat. Personalment, prefereixo això i m’encanta el fàcil que és aplicar quan ompliu buits a les celles. Per als cops petits i pèls, proveu-ho Bolígraf Microblading.

5. SPRAY DE CONFIGURACIÓ DE FOCUS SUAU DE CLASSE D’OR

Un bon esprai de fixació és clau per a la longevitat del maquillatge i també pot ajudar a combinar el maquillatge en tots els llocs adequats. Això té sentit? M’agrada ruixar la cara i després agafar la meva esponja de bellesa humida (res a sobre) i pressiona lleugerament sobre la meva pell. Això fon qualsevol línia dura i fa que tot sembli aerodinàmic.

PD: També sóc molt exigent pel que fa a la boira d’aspersió facial i aquest és molt lleuger i fi. No us sentireu “mullats” després d’aplicar. Val la pena cada cèntim!

6. LLABRES

M’encanta un bon llavi neutre durant tot l’any, però sobretot durant l’estiu. Aquest combo encara no m’ha decebut.

Folre: Charlotte Tilbury: xafarderies

Pintallavis: MAC mig i mig

Brillantor: Dior Maximizer en 013 Beige

Aquesta publicació es crea en col·laboració amb Nordstrom. Totes les opinions i seleccions són meves.