idees de decoració

Més de 27 idees de decoració d’apartaments amb estil que us encantaran

Aquesta publicació tracta sobre la decoració dels apartaments.

Res no em fa més il·lusió que la decoració. Des que era petit, trobaria maneres de decorar els meus petits espais de casa: em donava una sensació d’independència i una sortida per a la meva creativitat. Ara sóc (tècnicament) adult i tinc el meu propi apartament, el món és bàsicament la meva ostra.

Tinc algunes botigues que són la meva obsessió actual. Per començar, H&M s’ha reinventat a mi mateix i ho estic fent tot. Moltes de les peces de decoració són d’aquí i estàs a punt d’obsessionar-te igual que jo.

West Elm i CB2 també són alguns dels meus favorits actuals. Sincerament, hi hauria moltes més coses d’aquest missatge si no fos tan costós. Ho sento, CB2, un coixí de 300 dòlars no està en el meu pressupost ara mateix. M’encanten les seves coses, però són extremadament cares.

I, per descomptat, sempre hem d’incloure més de les nostres troballes econòmiques de Target i Wayfair. Estic obsessionat amb tota la decoració d’aquests apartaments i espero que vosaltres també ho sigueu!

Aquesta publicació tracta sobre la decoració dels apartaments.