bellesa

Paleta d’ombres d’ulls neutres tot en un de menys de 35 dòlars

Si t’agrada un aspecte d’ombra d’ulls neutre, això Paleta “un i fet” és per a tu. Vaig portar aquesta paleta d’ombres d’ulls neutres amb mi en el meu viatge a Califòrnia i ha estat perfecte. Tot el que necessites és tenir un ull quotidià.

Tinc això Paleta d’ombres d’ulls MAC Times Nine a Nordstrom (a la venda ara mateix) a l’ombra “Amber Times Nine”. També podeu utilitzar els tons més foscos si us agrada un Smokey eye. M’agrada afegir això ombra única (ombra “Oh So Culpable”) a la cantonada interior i em va fer aparèixer els ulls.

Nordstrom porta les millors marques de bellesa i sempre té la millor selecció pel que fa al maquillatge. Sempre hi miro primer quan busco afegir alguna cosa nova a la meva rutina de bellesa.

xx Ashley

Aquest post està escrit en col·laboració amb Nordstrom. Totes les opinions i seleccions són meves.