mountain-contemporary-living-room
idees de decoració

Refugi contemporani de muntanya en un entorn impressionant de Sierra Nevada

muntanya-contemporània-casa-exterior

Aquest extraordinari refugi contemporani de muntanya dissenyat per Estudi SANDBOX en col·laboració amb Construcció Mark Tanner es troba a la comunitat de Martis Camp de Truckee, Califòrnia. Des del moment d’entrada a la gran sala de doble volum, està clar que aquesta casa de 7.800 peus quadrats aprofita al màxim les vistes impressionants amb finestres i portes de grans dimensions i un espai habitable a l’aire lliure abundant.

Amb tot, des d’una sala de bar amb totes les funcions, una sala d’esbarjo, una sala de vins personalitzada, tres terrasses amb llar de foc i banyera d’hidromassatge i una casa d’hostes independent de 1.150 peus quadrats, aquesta casa realment brilla quan entreten els hostes. Amb acabats càlids i naturals de fusta i pedra, aquesta casa es troba molt bé en el seu entorn natural.

DETALLS DE DISSENY: DISSENY + ENGINYERIA SORRA CONSTRUCTOR Construcció Mark Tanner

muntanya-contemporània-casa-exterior

El que ens encanta: Aquest refugi contemporani de muntanya ofereix una total privadesa enmig d’un bosc de pins a Sierra Nevada. Els grans finestrals capturen les vistes més inoblidables de les muntanyes escarpades del nord de Califòrnia. Ens agrada especialment la sala d’estar amb els seus sostres alts i les portes plegables que estenen aquest espai fins a un pati ampli. En general, creiem que seria una escapada espectacular per gaudir de l’aire lliure durant les quatre estacions.

Digueu-nos: Quines característiques de disseny d’aquesta casa trobeu més inspiradores i per què als comentaris a continuació!

Nota: Fes una ullada a un parell d’altres visites a casa sorprenents que hem presentat aquí a One Kindesign al nord de Califòrnia:

muntanya-contemporània-casa-exterior

muntanya-saló-contemporani

A l’interior, l’habitatge s’assembla a un bar clandestí sofisticat, on els tons de colors profunds s’accentuen amb la pedra natural i es destaquen amb accessoris metàl·lics brillants. Les peces decoratives especials i els elements de disseny personalitzats, com ara els tons verds i les peces d’accent de llautó personalitzades, incorporen les arrels irlandeses de la família a la seva nova llar.

muntanya-saló-contemporani

muntanya-saló-contemporani

muntanya-cuina-contemporània

muntanya-menjador-contemporani

muntanya-contemporània-escala

dormitori contemporani

bany contemporani

bany contemporani

dormitori-llitera-contemporània

bany contemporani

bany contemporani

dormitori-llitera-contemporània

bany contemporani

passadís contemporani-planta superior

contemporània-pis de dalt-passadís-vista-al-saló

sala-familiar-soterrani-contemporània

La casa disposa d’innombrables comoditats, com ara una sala de jocs al soterrani amb una gran vitrina de vidre, un centre multimèdia amb seients còmodes, una taula d’hoquei d’aire, un gimnàs amb bany de vapor i sauna, així com una suite de convidats completa amb una llitera per a nens. habitació.

celler-soterrani-contemporani

celler-soterrani-contemporani

celler-soterrani-contemporani

bar-casa-soterrani-contemporani

tocador contemporani

muntanya-contemporània-casa-exterior

muntanya-contemporània-casa-exterior

muntanya-casa-contemporània-pati

FOTÒGRAF Fotografia de Vance Fox

Esteu llegint un article comissariat per https://onekindesign.com/