bellesa

Revisió de la bossa: Chanel mitjà 19

My Medium Chanel 19 s’ha convertit ràpidament en una de les meves bosses de mà preferides. Tinc un grapat de preguntes sobre aquesta bossa de mà i volia fer una revisió detallada dels meus honestos pensaments sobre aquesta bossa. A continuació, he elaborat una llista completa dels detalls estàndard d’aquesta bossa, però també comparteixo els meus pros i contres.

Vaig comprar la meva a la botiga Chanel de Las Vegas el 2019. Des d’aleshores l’he portat diverses vegades i, feliç d’informar, segueix sent una de les meves bosses preferides.

Què en penseu del Chanel 19?

TALLA:

 • Mitjà (quan vaig comprar el 2019, em van dir que el meu era el petit; tenien mini, petit i gran. Tot i això, han actualitzat la mida i ara el meu es considera el mitjà)
 • Caiguda de l’espatlla: 19 ″
 • Maneig de caiguda: 3 ″
 • Alçada: 6 ″
 • Amplada: 10 ″
 • Profunditat: 3 ″

COLOR:

 • Ecru (La meva etiqueta deia Ecru, però he comparat amb Light Beige a la botiga i és gairebé idèntic)
 • 100% pell de cabra

VENDA AL DETALL:

PROS:

Aquesta és probablement la compra més “arriscada” que he fet mai pel que fa a bosses, però ha estat la meva bossa preferida que tinc. Aquesta és realment una bossa durant tot l’any i es pot portar amb qualsevol cosa. Em poso amb polaines negres, dessuadora de grans dimensions i sabatilles esportives i et fa sentir com si fessis esforços per preparar-te … tot i que només portes suors.

 • Durable. La pell de cabra és un dels seus cuirs més luxosos i ha aguantat molt bé. Jo porto MOLT i mostra molt poc desgast.
 • Les tovalloletes es netegen amb un drap sec (vaig vessar-hi cafè i estava segur que el vaig arruïnar, però no. Va netejar literalment).
 • Cremallera interior tancada per adaptar-se a l’iPhone o al titular de la targeta
 • Butxaca exterior amb cremallera per adaptar-se a l’iPhone o les claus
 • La cadena es pot utilitzar com a bandolera, corretja llarga per a l’espatlla (no s’ajusta ni es desprèn) o es pot col·locar per portar-la al canell.

CONTRES:

Com he dit, va ser una compra arriscada. La pell de pell de cabra crema fa que sigui una bossa “sensible” i li voleu donar una mica de TLC addicional en comparació amb un cuir negre.

 • No hi ha maquinari inferior
 • Risc de transferència de mezclilla. Aquesta és la meva pregunta número 1 i * literalment tocant fusta * no he tingut cap problema amb això. També segueixo la prova del texà: agafa un drap blanc humit i frega-ho. Si està net, probablement estigui segur. Si hi ha algun blau a la tovallola, no posaria aquests texans amb ell.
 • El teixit interior no sembla perdonador si s’havia d’obrir un llapis o un llapis de llavis. Mentre que el teixit de niló Prada neteja literalment. Faria servir al 100% una petita bossa de maquillatge per mantenir totes les plomes i els llapis de llavis tancats amb seguretat.

RECOMANO?

100% sí. Aquesta bossa és meva bossa preferida i més gastada al meu armari. Em va agradar molt la meva compra.

Ja ho he dit abans, però gairebé sempre compro les bosses de disseny que s’utilitzen suaument. Aquesta va ser una rara excepció. Si teniu curiositat pels llocs on compro bosses de mà, no dubteu a fer una ullada aquest post i aquest post.

Si cerqueu un Chanel Medium 19, he completat alguns llocs que actualment els tenen disponibles. Però, com ja sabeu, aquests van ràpid. Avisa’m si en tens un!

Cardigan llarg Chanel 19