patrons de teixir

Suport d’olla botànic / coixinet calent

Vaig trobar un patró realment bonic a * Yarnspirations l’altre dia anomenat Roba de ganxet botànica que vaig pensar que seria perfecte com un coixinet calent. Crec que sempre són bons regals d’amfitriona per portar-los a sopars o reunir-me amb amics o familiars, així que sempre en faig uns quants en el meu temps lliure.

I absolutament no haureu de combinar-ne dos junts per al coixinet calent, podeu fer-los tan estovalles com el patró previst.

A continuació, es mostra l’interior del meu hot pad:

Si el feu com a drap de cuina, portareu el fil a través de les files per dissimular-lo.

feu clic a la foto del patró a yarnspirations.com

La imatge anterior prové del lloc web Yarnspirations que mostra l’aspecte de la impressió botànica en diferents colors i com a drapa. No són tan bonics?

jo solia Lily Sugar N Cream Cotton en verd cru i sàlvia amb un ganxet de mida H 5,00 mm. Cada bola de fil fa 120 metres i en tenia prou per fer 1 coixinet calent de cada color. Si féssiu els draps de plat, en podríeu fer 2 de cada bola de fil.

feu clic a la foto per anar a Yarnspirations per obtenir més informació sobre el fil.

Yarnspirations sempre ofereix els seus patrons com a descàrregues gratuïtes per imprimir, de manera que és divertit per imprimir. Tot és un ganxet i seguiu el gràfic que es proporciona al patró per fer les fulles. Vaig poder acabar en un dia treballant poques hores.

Vaig afegir una ronda de ganxet individual per unir els dos costats junts inserint el ganxo a les dues capes del drap i vaig utilitzar el ganxet únic per fixar-los. Al final de la fila, vaig lliscar el punt al punt inicial i després el vaig lligar i vaig teixir al final.

Feu clic a aquí per obtenir l’enllaç al patró imprimible de la tovallola de ganxet botànic i a gaudir! Espero veure les vostres versions al Daisy Farm Crafters Group a Facebook o a Instagram mitjançant l’etiqueta #daisyfarmcrafts.

XO, Tiffany

* Som ambaixadors de punt per a Yarnspirations.com.