traditional-mountain-home-exterior-with-snow
idees de decoració

Un canvi d’imatge a casa càlid i acollidor a les muntanyes nevades d’Aspen

casa-tradicional-de-muntanya-exterior-amb-neu

Arquitectes Green Line ha donat amb cura a una casa de dos nivells obsoleta dels anys 70 un canvi d’imatge acollidor a la llar coberta de neu d’Aspen, Colorado. La façana exterior ara compta amb un revestiment blanc brillant, un porxo davanter acollidor, bells frontons i un meravellós dormitori construït a sobre del garatge.

Amb unes vistes espectaculars a la muntanya en totes direccions, aquesta família a l’aire lliure es va enamorar d’aquesta casa que havia estat cuidada amb amor pels anteriors propietaris. Tot i tenir una planta poc incòmode i problemes addicionals, van imaginar què podria ser aquesta casa per a la seva família i van encarregar un equip de projecte per donar vida a la seva visió.

DETALLS DE DISSENY: ARQUITECTURA Arquitectes Green Line DISSENY D’INTERIORS ID Interiors CONSTRUCCIÓ Construcció Regan ARQUITECTURA DEL PAISATGE Disseny del territori d’elit

casa-tradicional-de-muntanya-exterior-amb-neu

L’estructura original era quadrada, de manera que els arquitectes van reimaginar l’exterior en un habitatge extens amb revestiment blanc amb accents de pedra, canalons de coure i gablets amb belles finestres ovalades.

casa-tradicional-de-muntanya-exterior-amb-neu

El que ens agrada: Aquest acollidor canvi d’imatge familiar té una estètica exterior totalment nova que és simplement impressionant. Els accents de pedra creen una calidesa rústica que us dóna la benvinguda a aquesta confortable casa dissenyada per portar l’exterior a l’interior. Al voltant d’aquesta casa hi ha muntanyes impressionants, que és exactament el que buscaven aquests nous propietaris que són àvids aventurers a l’aire lliure!

Digueu-nos: Què us sembla aquest projecte de reforma d’habitatges? Trobeu que el resultat final és càlid i acollidor? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació!

Nota: Fes una ullada a un parell d’altres increïbles visites a casa de Colorado que hem presentat aquí a One Kindesign: una luxosa casa de muntanya mostra detalls captivadors a Aspen i un habitatge de muntanya modern i rústic amb un entorn pintoresc a Aspen.

entrada-casa-de-muntanya-tradicional

A dalt: En aquest acollidor vestíbul, l’exquisit canelobre és d’Urban Electric.

sala d'estar d'estil tradicional

A dalt: Els espais d’estar acollidors compten amb terres de fusta dura recuperada i bigues de sostre recuperades.

cuina d'estil tradicional

A dalt: La cuina recentment renovada ara és oberta i espaiosa, amb mobles blancs nítids i taulells de quarsita. Una rajola de terracota estampada en color gris i blanc es va obtenir de materials decoratius. A l’illa, els llums penjants negres són d’Urban Electric.

cuina d'estil tradicional

rebost d'estil tradicional

A dalt: El rebost de la cuina compta amb armaris d’estil agitador amb portes encastades i bonics taulells de bloc de carnisser.

seient de la finestra incorporat d'estil tradicional

escala d'estil tradicional

dormitori d'estil tradicional

A dalt: Un fons de pantalla amb estampat floral de Colefax i Fowler serveix com a teló de fons femení per a aquest dormitori principal serè. Suspès del sostre de fusta recuperada hi ha un canelobre de tela exquisit de Fortuny.

bany d'estil tradicional

A dalt: El bany principal va ser dissenyat per ser una habitació humida, amb rajoles de marbre de materials decoratius.

dormitori infantil d'estil tradicional

A dalt: Al dormitori recentment dissenyat sobre el garatge, es va obtenir un bell llit amb dosser blanc de Mecox. El fons de pantalla decoratiu és de Cole & Son.

casa-tradicional-de-muntanya-exterior-amb-neu

A dalt: El pati del darrere es va transformar completament per viure i entretenir-se en família. Ara disposa d’un porxo cobert per sopar a l’aire lliure, una atractiva banyera d’hidromassatge i seients còmodes al voltant d’una llar de foc de pedra.

casa-tradicional-de-muntanya-exterior-amb-neu

casa-de-muntanya-tradicional-pati-exterior

FOTÒGRAF Brent Moss

Esteu llegint un article comissariat per https://onekindesign.com/