idees de decoració

Un serè oasi a l’interior exterior, als peus de Table Mountain, Sud-àfrica

casa-moderna-exterior-exterior

Aquest oasi interior-exterior és el de l’arquitecte i director Greg Truen SAOTA Arquitectes, situat sota el cap de lleó a Ciutat del Cap, Sud-àfrica. L’arquitectura es va dissenyar per maximitzar les vistes impressionants de Table Mountain, Lion’s Head, Signal Hill, la ciutat de Cape Town i les muntanyes del Boland i els Winelands a la distància.

El gest més fort és el sostre piramidal invertit que crea una finestra de clerestori al voltant del nivell superior. Permet l’obertura de l’estructura, capturant vistes de la Muntanya de la Taula i el Cap de Lleó que d’una altra manera s’haurien perdut. Això també ha obert vistes al cel que porten el sol i la lluna a casa, augmentant la connexió amb la natura i els seus cicles. Desplaceu-vos cap avall per veure els plànols de planta i un vídeo informatiu.

DETALLS DEL DISSENY: Equip del projecte: Greg Truen, Dov Goldring, Jaco Bruwer, Ian Cox i Puja Patel ENGINYERS ESTRUCTURALS Moroff & Kühne Consultors enginyers ENQUESTADOR DE QUALITAT Enquestadors de quantitats SBDS CONTRACTISTA PRINCIPAL Gossow & Harding Construction Pty (Ltd) DECORACIÓ INTERIOR OKHA PAISATGE Franchesca Watson Dissenyadora de jardins

piscina-moderna-casa-familiar

La casa presenta una paret de pedra, construïda a la manera tradicional del Cap, al concorregut carrer de la ciutat on s’assenta, revelant molt poc sobre el seu interior. A la nit, el sostre piramidal invertit brilla creant una caixa de llum gegant que s’afegeix a la intriga.

casa-moderna-exterior-exterior

S’entra a la casa per la gran porta d’entrada metàl·lica, que es troba entre la casa pròpiament dita i la paret de pedra, a un petit vestíbul d’entrada connectat a un jardí del pati. Des d’aquest espai tranquil i restringit, uns quants passos us conduiran a l’espai vital amb les seves vistes cinematogràfiques i audaces sobre la ciutat.

entrada-moderna-casa-familiar

La casa està distribuïda en tres nivells. El nivell superior té les vistes més fortes i ocupa la majoria dels espais habitables; la cuina americana, el menjador i el saló. Els espais de treball i dormitori de la família són al nivell mitjà, amb el garatge, el gimnàs, el cinema i la sala de convidats al nivell inferior.

entrada-moderna-casa-familiar

L’exterior fosc trenca la massa de l’edifici empenyent-la cap al fons. Interiorment, els colors estan apagats i l’ús d’un roure rentat proporciona calor als espais.

modern-hall

El que ens agrada: Aquest oasi interior-exterior fa un treball fantàstic d’invitar la natura a l’interior, des de parets de vidre que desapareixen fins al disseny de l’arquitectura al voltant dels jardins i patis. Ens encanta especialment el nivell principal amb la seva connexió perfecta amb la piscina i les seves vistes impressionants. Aquesta casa exemplar és una altra obra mestra duta a terme pels arquitectes que dissenyen les cases més inoblidables.

Digueu-nos: Què en penseu de la casa familiar d’aquest arquitecte? Creieu que l’arquitecte va assolir l’objectiu d’idear l’arquitectura per capturar l’entorn impressionant? Feu-nos saber els vostres pensaments als comentaris.

Nota: Feu un cop d’ull a un parell de les nostres cases favorites dissenyades per l’arquitecte SAOTA que hem presentat aquí a One Kindesign: una impressionant casa al turó amb vistes a les platges de sorra blanca de Sud-àfrica i una llar sud-africana de disseny brillant amb magnífiques vistes al mar.

modern-hall

menjador-modern

saló-modern

cuina moderna

modern-pati

Cada nivell té el seu propi conjunt de jardins i patis. Aquests jardins s’estenen des de la superfície muntanyosa cap avall contra la casa, projectant els edificis veïns i intensificant la relació amb la natura; permetent la llum i l’aire a espais que d’una altra manera serien foscos i aïllats.

modern-saló-vespre

Els sofisticats espais es van moblar amb mobles OKHA. El sofà Hunt, les butaques Nate, Nicci Nouveau, Vince i Miles es col·loquen als nivells superior i mitjà i la taula de menjador Planalto crea un punt focal adjacent al pati del segon pis, que s’utilitza com a espai de treball / personal. OKHA també va proporcionar els llums de peu To Be One i Lean On Me a la zona de saló.

modern-hall

saló-modern

piscina moderna

piscina moderna

moderna-escala

modern-home-office

modern-pati

moderna-habitació familiar

bany modern

modern-hall

moderna-escala

FOTÒGRAF Adam Letch i Micky Hoyle

planta-moderna-casa-familiar

planta-moderna-casa-familiar

planta-moderna-casa-familiar

pla-sostre-casa-moderna-familiar

One Kindesign ha rebut aquest projecte des de la nostra pàgina d’enviaments. Si teniu un projecte que voleu enviar, visiteu la nostra pàgina d’enviament per considerar-la.

Esteu llegint un article a cura de https://onekindesign.com/