contemporary-living-room
idees de decoració

Una casa clàssica del llac de somni amb vistes notables del llac de Nadal

llac-casa-exterior-capvespre

La clàssica casa del llac va ser dissenyada per l’arquitecte Ben Nelson en col·laboració amb el constructor Cases personalitzades de Mark D. Williams, situat a Excelsior, Minnesota. Dissenyat meravellosament com a lloc de trobada per a la família i els amics, es trobarà detalls reflexius al llarg d’aquesta gran residència de 6.112 peus quadrats.

Després de passar un dia nedant al llac de Nadal, els propietaris i els seus convidats poden retirar-se a la casa, que es va construir intel·ligentment orientada al sud per inundar els espais habitables amb llum natural.

DETALLS DE DISSENY: ARQUITECTE Ben Nelson CONSTRUCTOR Cases personalitzades de Mark D. Williams DISSENY D’INTERIORS L’estudi de la sala d’estar

llac-casa-entrada

Es poden trobar detalls refinats a tots els racons d’aquesta casa del llac d’estil clàssic, des de l’ampli revestiment del vestíbul i les escales fins a la motllura de la corona del nivell principal i el sostre enteixinat a la gran sala.

sala d'estar contemporània

La catifa de la sala d’estar i de tots els interiors provenen de Dash & Albert.

sala d'estar contemporània

El que ens agrada: Aquesta casa clàssica del llac ofereix als seus habitants mobles i detalls familiars, duradors i molt acollidors. Hi ha tants espais en aquesta casa que inspiren el temps en família, des de l’acollidor racó de lectura del pis de dalt fins a la meravellosa sala d’esbarjo de la planta baixa, hi ha alguna cosa per gaudir… a part de les increïbles vistes al llac!

Digueu-nos: Què en penseu de l’estètica general del disseny d’aquesta casa? Si us plau, comparteix els teus pensaments als comentaris a continuació!

Nota: Fes una ullada a un parell d’altres visites increïbles a la casa del llac que hem presentat aquí a One Kindesign:

sala d'estar contemporània llar de foc

sala d'estar contemporània

Els tocs d’alta tecnologia, com ara les ombres amb control remot, proporcionen una estètica elegant i estilitzada que està lliure de cordes i cordes. Les finestres dobles són Pella Reserve amb tecnologia Rolscreen integrada: pantalla retràctil que puja i baixa com una ombra a les finestres abatibles i que va de costat a costat a les portes corredisses del pati.

cuina-contemporània

La cuina inclou armaris personalitzats amb tocs de roure blanc que complementen molt bé els terres de roure blanc que es troben a tots els interiors. Els taulells són de quars Vicostone.

cuina-contemporània

cuina-contemporània

Hi ha un sistema d’altaveus ocult integrat al sostre de xapa de la cuina.

detall-armari-cuina-contemporani

cuina-contemporània

menjador-contemporani

menjador-contemporani

escala contemporània

dormitori contemporani

Les cinc habitacions d’aquesta casa tenen les vistes més impressionants del llac. La manta del llit és de qualitat d’herència, de Faribault Woolen Mill Co.

bany contemporani

bany contemporani

dormitori infantil contemporani

dormitori infantil contemporani

sala de jocs infantil contemporània

Al segon nivell hi ha una sala extra que es pot adaptar fàcilment per adaptar-se a les necessitats dels propietaris. Una porta de llibreria intel·ligentment amagada s’obre a una habitació secreta on les possibilitats d’aquest espai són il·limitades. Per accedir-hi, s’inclina el llom del llibre clàssic, “Harry Potter i la pedra filosofal”.

sala de jocs infantil contemporània

sala de jocs infantil contemporània

contemporània-fango

contemporània-fango

safareig contemporani

sala-familiar-soterrani-contemporània

Hi ha una dutxa exterior que permet als propietaris i als seus hostes l’oportunitat d’esbandir la sorra i l’aigua del llac abans d’entrar a l’entrada del nivell inferior i a la sala d’esbarjo que ofereix una barra humida i una zona de joc. La sala de recreació inclou una taula de tejo feta a mà per McClure Tables.

sala-familiar-soterrani-contemporània

Amb la voluntat de retre homenatge al lloc on es va construir la casa, es va fabricar un mantell de la llar de foc al porxo protegit i una taula personalitzada a la sala de recreació amb roures patrimonials que existien a la propietat quan els propietaris la van comprar.

porxo-cobert-contemporani

El porxo amb pantalla ofereix el gaudi durant les quatre temporades gràcies a una acollidora xemeneia de llenya, calefacció radiant a terra i escalfadors d’infrarojos. Al sostre hi ha un vaixell de cedre.

llac-casa-exterior

llac-casa-exterior-capvespre

FOTÒGRAF Fotografia de referència; Troy Theis Fotografia

Esteu llegint un article comissariat per https://onekindesign.com/