modern-cabin-living-room
idees de decoració

Una casa compacta en un cingle ofereix unes vistes pintoresques a l’illa de Whidbey

compacta-illa-casa-exterior

Aquesta espectacular casa compacta va ser dissenyada per Caseta Arquitectes, situat en una propietat davant del mar a la riba alta de l’illa de Whidbey, Washington. Creada amb vistes i privadesa, aquesta casa també té un espai flexible per a una parella que s’està passant lentament als anys de jubilació.

Un sostre cobert proporciona refugi a 915 peus quadrats d’espai habitable amb un espai flexible de 281 peus quadrats. També hi ha un “dogtrot”: un passadís protegit que dóna al pas de Saratoga amb vistes al mont Baker i a les muntanyes Cascade.

DETALLS DE DISSENY: ARQUITECTE Caseta Arquitectes CONTRATISTA Constructors artesans de jade ENGINYER ESTRUCTURAL Davido Consulting Group DISSENY D’INTERIORS Signe Sterner

compacta-illa-casa-exterior

La casa es va ubicar no només per aprofitar les vistes, sinó també per crear privadesa dels veïns i una carretera rural molt transitada. Els arquitectes van assumir aquest repte situant la casa just a l’oest d’un garatge existent, creant un pati que serveix com a jardí de pluja i tampó enjardinat per a l’àrea d’aparcament i la carretera.

L’estructura consta de tres parts: un sòcol de formigó que baixa en cascada fins al lloc com a graons, volums amb marc de fusta dimensionats per corbes de fusta i una gran coberta inclinada a la vista.

camí-casa-illa-compacte

Un passeig de fusta condueix al passadís, que dóna accés a les sales d’estar i flexibles i permet el pas a la vora de l’aigua de la casa.

compacta-illa-casa-entrada

A l’hora de dissenyar aquest refugi, el repte era crear un refugi compacte que fos econòmic, de baix manteniment i maximitzés la bellesa natural del seu entorn. A més, la casa necessitava espai addicional per allotjar familiars i amics, aficions, música i una oficina a casa.

compacta-illa-casa-entrada

Aquest refugi es divideix en dues seccions mitjançant el dogtrot: una amb la suite principal, la sala d’estar, la cuina i la zona de menjador i l’espai flexible. Ambdues zones viuen sota un mateix sostre mantenint una circulació directa a l’aigua.

compacta-illa-casa-entrada

Un banc exterior continua a l’entrada al llarg d’un mur de formigó, mentre que els detalls acurats de finestres i portes connecten l’interior de la casa amb l’exterior.

cabana-moderna-sala d'estar

Els propietaris van col·laborar molt en la selecció d’acabats i accessoris interiors, en particular el disseny d’una xemeneia i un banc de formigó i acer, així com les prestatgeries d’acer del racó de lectura. Utilitzant una paleta de materials limitada, aquest refugi busca amplificar l’experiència de viure al lloc mitjançant una economia de mitjans.

cabana-moderna-sala d'estar

El que ens agrada: Aquesta casa compacta ofereix una parella de jubilats que aviat es farà una escapada a l’illa increïble. Amb unes vistes fabuloses de Puget Sound i més enllà de les muntanyes, això seria un refugi relaxant. Ens encanta el disseny compacte però espaiós d’aquesta casa. L’equip del projecte va fer un treball fabulós per crear un refugi còmode i acollidor per als propietaris i els seus convidats.

Digueu-nos: Aquesta casa de l’illa seria la teva idea del millor lloc per jubilar-te? Feu-nos saber els vostres pensaments als comentaris a continuació!

Nota: Fes un cop d’ull a un parell d’altres fantàstiques visites a casa de l’illa de Whidbey que s’han presentat aquí a One Kindesign: una encantadora casa de platja a l’illa de Whidbey es refresca molt bé i una casa de vidre envoltada d’un bosc tranquil a l’illa de Whidbey.

moderna-cabana-cuina

sala-cabana-moderna

cabana-dormitori moderna

cabana-bany modern

cabana-habitació-familiar-moderna

La façana exterior del refugi és protectora de l’interior amb finestres estretes de ranura vertical i horitzontal tallades al revestiment de cedre tenyit. La casa és una forma singular i ordenada amb un racó de lectura separat al costat.

FOTÒGRAF Rafael Soldi

plànol de la casa-illa-compacte

Esteu llegint un article comissariat per https://onekindesign.com/