idees de decoració

Una casa forestal moderna impressionant busca refugi a les muntanyes Catskill

modern-bosc-casa-exterior

Aquesta moderna casa forestal dissenyada per Studio MM Architect en col·laboració amb Larsen Builders ofereix un santuari privat al bosc, situat a les muntanyes Catskill de Nova York. Un gimnàs flotant flota sobre una carena natural, ancorant un santuari privat conservat al bosc.

Situat als contraforts de les muntanyes Catskill, un lloc densament boscós amb canvis dramàtics d’alçada presentava una oportunitat única per crear moments de perspectiva canviant. En relació amb la natura de diferents maneres des de diferents punts de vista, l’entorn construït es converteix en un recipient interactiu on experimentar un sentit dinàmic del lloc.

modern-bosc-casa-exterior

Al capdamunt d’una carena, un collet que sobresurt s’estén a la distància abans d’un descens, el lloc elevat amb vistes a les muntanyes Catskill i un rierol corrent molt més avall. Responent directament a la topografia, el volum principal de la casa és paral·lel a la carena, mentre que una galeria i un estudi s’estén horitzontalment al llarg del coll.

modern-bosc-casa-exterior

El propietari és corredor de marató, dona de negocis, viatger, músic i col·leccionista d’art, desitjant no només una llar còmoda i pensada, sinó també un lloc inspirador per perseguir passions creatives i atlètiques. Al cor d’aquesta estructura de 2.400 peus quadrats hi ha un gimnàs tancat amb vidre que s’estén sobre la carena. Envoltat d’arbres, l’estudi sembla surar sobre el paisatge a mesura que la topografia s’enfonsa fortament.

modern-bosc-casa-exterior

El volum de l’estudi s’allunya deliberadament de la resta de la casa, s’hi accedeix a través d’una llarga galeria tancada. Seguint el límit, la passarel·la de la galeria emfatitza el viatge cap a l’estudi, alhora que mostra records i obres d’art profundament personals: recordatoris visuals d’èxits formatius i experiències de vida memorables.

modern-bosc-casa-exterior

L’estudi, tancat amb vidre per tres costats, és un espai dedicat a la passió del client per córrer. Una cinta de córrer, juntament amb una bicicleta de ciclisme coberta, permet un entrenament físic enfocat alhora que manté una connexió visual inspiradora amb el paisatge boscós.

modern-bosc-casa-exterior

En altres llocs de la llar, les visions canviants del lloc evoquen sentiments diferents i noves interaccions vivencials amb l’entorn. Des de la sala d’estar i el pati oberts de la casa, grans extensions de vidre situen la vista sobre el bosc al centre i al davant.

modern-bosc-casa-exterior

La topografia suaument inclinada fora de l’espai vital principal presenta un punt de vista diferent al de l’estudi, provocant la sensació d’estar entre els arbres en lloc de sobre ells.

modern-bosc-casa-exterior

El propietari d’un trasplantament de la ciutat de Nova York s’ha convertit en un orgullós local, desitjant no només un refugi senzill i acollidor, sinó una autèntica llar de la vall de Hudson que mostri el treball de fabricants i artesans qualificats. Amb les connexions personals o locals que brillen orgullosament, cada peça té sentit.

entrada-casa-bosc-moderna

El que ens agrada: Aquesta casa única al bosc proporciona al propietari un lloc tranquil de reflexió, solitud i inspiració per perseguir interessos creatius. L’estructura també ofereix un estudi increïble per fer exercici, amb vistes al bosc impressionants … podríem imaginar-nos el bonic que seria a la tardor! El saló acollidor amb llar de foc és el lloc perfecte per descansar, amb mobles i decoració inspirats en la natura.

Portant el viatge personal del client a l’avantguarda, Cat Hill és una celebració dels èxits passats i experiències vitals significatives, alhora que deixa espai per construir nous records.

Digueu-nos: Què en penseu del disseny general d’aquest refugi boscós a les muntanyes Catskill? Feu-nos-ho saber als comentaris següents.

Nota: Feu un cop d’ull a un parell d’altres recorreguts espectaculars a casa que hem presentat aquí a One Kindesign a l’estat de Nova York: la casa d’esquí de muntanya situada a l’impressionant santuari de Catskill Mountains and Lake House té vistes pintoresques a les muntanyes Adirondack.

entrada-casa-bosc-moderna

saló-modern

Els interiors de la casa estan curosament pensats, íntimament lligats tant al client com al lloc. Les obres d’art originals es presenten de manera cohesionada a tota la residència, cada selecció té un significat personal per al client. Una peça preferida es mostra de manera destacada al final del passadís d’entrada, de manera que va ser encastada a la paret.

menjador-modern

menjador-modern

Al menjador, Studio MM va dissenyar una taula personalitzada i va ser fabricada per un fabricant de mobles local, la peça col·laborativa amb una part superior de llosa d’auró de vora viva connectada per juntes de papallona de roure blanc carbonitzat.

menjador-modern

modern-saló-amb-llar de foc

saló-modern

dormitori modern

dormitori modern

La suite principal inclou una àmplia banyera independent, un lloc per relaxar-se i curar-se després de córrer. La banyera s’amaga al costat d’una finestra cantonada, el mirador lleugerament sud que ofereix vistes estacionals de la muntanya, un canvi de perspectiva diferent de mirar cap avall.

bany modern

bany modern

modern-passadís

gimnàs-casolà-modern amb vista al bosc

modern-bosc-casa-exterior

modern-bosc-casa-exterior

modern-bosc-casa-exterior

modern-bosc-casa-exterior

FOTÒGRAF Fotografia de Brad Feinknopf

pla-lloc-modern-bosc-casa

planta-moderna-bosc-casa

diagrama-casa-bosc-modern

pla-elevació-casa-bosc-modern

pla-secció-casa-bosc-modern

Esteu llegint un article a cura de https://onekindesign.com/