idees de decoració

Una guia pas a pas sobre com fer que el llit tingui un aspecte car (com ara MOLT més car)

Aquesta publicació us mostra una guia pas a pas sobre com encarir el llit.

Estic molt obsessionat amb mirar imatges de dissenyadors d’interiors de gamma alta o hotels de luxe i esbrinar “per què aquesta habitació sembla molt més cara que la resta d’habitacions”. Es torna a moltes coses, però una gran cosa és com es fa el llit.

Estic mostrant els millors consells i trucs sobre com fer un llit que sembli car perquè pugueu replicar-lo a casa vostra. Tot i que això no és tan econòmic com la meva primera publicació de roba de llit, encara és realment assequible i bàsicament tot és de Target o Amazon (estem de moda aquí 🤪).

Voleu saber una de les coses principals que he vist ?! Capa, capa, capa. Sembla ser clau per aconseguir aquest aspecte car.

Aquesta publicació tracta sobre com fer que un llit sembli car.

COM FER QUE EL DORMITORI SOM CAR:

Pas 1: feu servir fulls blancs.

com fer que un llit sembli car

Ho sé, ho sé … fins a quin punt ens podem avorrir ?! Però, de debò, el 95% dels llits que vaig veure en aquestes cares habitacions feien servir llençols blancs. Sóc un gran fanàtic dels fulls blancs per alguns motius.

La primera raó és que podeu barrejar-hi constantment coixins nous i no us preocupeu pel color.

En segon lloc, els fulls blancs són els fulls més fàcils de mantenir nets. Agafeu-ho a una nena que hagi dormit en bronzejat i hagi tacat els llençols anteriors … una mica de lleixiu i un llarg cicle de rentadora, i aquests nadons són tan bons com nous.

Sóc un gran fan de la roba de llit Mellanni d’Amazon. Són econòmics i súper suaus. Els he fet servir al meu llit de gran, al dormitori, al llit de la universitat i ara als dos llits dels meus apartaments. Sóc un usuari de molt de temps i us puc dir que no trobareu cap millor xoc.

Pas 2: utilitzeu coixins king size en un llit gran.

com fer que un llit sembli car

Aquest és un dels meus consells preferits … Utilitzeu coixins king size en un llit queen size. T’ho prometo que s’adapten i que augmentaran el teu llit. No recordo d’on vaig aprendre això, però de qui ho vaig fer, gràcies perquè sembla molt bo 🙌🏻.

També sóc un gran fan dels coixins de setí (si realment voleu fer-ho tot, utilitzeu coixins de seda). Tenen un aspecte més elegant, són millors per als vostres cabells i per a la vostra pell, i els que tinc són tan econòmics com podeu obtenir. Tinc un joc de dos per 10 dòlars. HO SÉ! Una bona oferta. Ja fa un any que tinc el meu i tinc un descans. Pel barat que són, anomenaré això una victòria.

Una altra raó per la qual m’encanten aquests coixins és perquè tenen una cremallera tancada que els fa semblar molt més polit. Odio poder veure el coixí a través de la funda de coixí. Automàticament fa que sembli més descuidat.

Pas 3: afegiu capes al llit amb un edredó.

com fer un llit

Estava molt clar que en totes les habitacions cares que estava mirant, les capes d’un llit eren fonamentals. Vaig afegir una mica de color al meu llit amb aquest edredó silenciat forma Target. Vaig ficar-ho tan fort als tres costats del meu llit i vaig tirar de la tapa gairebé fins als coixins.

A més, posarem capes encara més amb el nostre estil de llit, però això ens proporciona la base perfecta per a aquest aspecte car pel qual estem buscant.

Pas 4: doblegueu un edredó per la meitat a la part inferior del llit.

idees d’estil de llit

Agafeu el edredó i plegueu-lo per la meitat a la part inferior del llit. Em va agradar que es tirés de tot el fons del llit.

jo utilitzo aquest inserit nòrdic i aquesta funda nòrdica.

PD: si voleu col·locar el nòrdic pla i no doblegar-lo, entrepaneu DOS edredons de mida gran. Farà que el llit sembli molt més esponjós i hoteler.

Pas 5: afegiu coixins decoratius.

decoració del dormitori

Sóc un gran fan de tres coixins amb un coixí lumbar al davant. Voleu saber per què ?! Perquè al matí, quan són les 6:00 del matí i estic preparant el llit ràpidament, puc llançar-los allà dalt, donar-li una costella i cobreix la meitat del llit.

He utilitzat insercions de coixí picables de 26×26 (coixins de plomall) amb una funda de coixí de 24×24. Rebo les meves insercions a la secció d’autorització de HomeGoods o Marshalls i tinc les fundes de coixins d’Amazon. Sobre el meu llit, Estic fent servir aquestes fundes de coixí d’Amazon en el color blanc crema.

La meva mare va fer el coixí lumbar però es pot trobar molt d’altres similars a Etsy fent clic aquí. Tinc el meu inserció de coixí lumbar d’Amazon en la mida 10×36.

Pas 6: afegiu una manta al final del llit.

com fer un llit

(PS – Aquests són aquests simpàtics texans nous de Madewell Acabo d’aconseguir;). Els estimo!)

com fer que un llit sembli luxós

M’encanta una manta esmicolada al final del llit. No el facis perfectament col·locat. M’agrada més amb una mica de rugositat. Abans tenia una manta molt semblant a la del llit, però no es tapava prou. Target tenia aquest i ho vaig recollir. M’encanta i pensa que acaba el llit perfectament!

com fer que un llit sembli car
idees d’estil de dormitori

Per veure un recorregut complet de l’habitació dels apartaments, feu clic aquí.

Aquesta publicació tractava sobre com fer que un llit sembli car.

Sóc el vostre més recent BEST INSTAGRAM.

de sophia lee instagram

Des de la meva organització i neteja de pirates preferits fins als secrets del dissenyador que faig servir per decorar el meu apartament, heu de seguir-me a Instagram.