idees de decoració

Una increïble addició a una casa familiar a Manhattan Beach: Art Barn

art-paller-pati

El projecte Art Barn consisteix en una addició de 820 peus quadrats a una casa familiar tradicional Oonagh Ryan Architects, situat a Manhattan Beach, Califòrnia. També es va afegir un pati de 545 metres quadrats a aquesta casa, que permet la vida interior-exterior que es pot gaudir durant tot l’any.

L’habitatge va patir una addició obsoleta dels anys 80 que va provocar espais infrautilitzats a l’interior juntament amb connexions limitades a l’exterior. El propietari va voler reconfigurar el plànol de planta per millorar el flux a través de la casa, maximitzar les zones d’oci interiors / exteriors i crear un espai per mostrar una impressionant col·lecció d’art.

saló-graner-art

Aquest projecte implica una revisió d’aquesta casa familiar, eliminant l’antiga addició i començant de nou amb un nou embolcall de l’edifici. Millorant l’interior de 70 peus quadrats, inclou una cuina i una sala d’estar que connecta directament amb un nou pati. Les habitacions existents al nivell principal es van reconfigurar per millorar la circulació mentre es connectaven els espais de menjador i galeria amb el nou espai.

saló-contemporani

El resum del disseny consistia a idear un espai lluminós amb una barreja de materials i detalls d’inspiració rústica i industrial.

art-paller-sostre-detall

Un sostre asimètric de metall ondulat, bigues d’avet Douglas i taulers de cedre anudats tanca un volum a dues aigües que es desplega a la cuina. El sostre flota sobre una paret de guix a la zona d’estar que s’estén al pati exterior. Un trencament al terrat crea una finestra de clerestori que inunda la llum més profundament a l’espai.

cuina-contemporània

Aquesta forma moderna crea la seva pròpia identitat única en contrast amb la llar tradicional existent. La transició entre la casa i el nou espai es va ampliar i un armari de noguera inserit a l’obertura delimita la transició entre el vell al nou i el tradicional al modern.

art-graner-detall-sostre-amb-claraboia

A dalt: Taulers de cedre amb nusos es barregen amb detalls d’inspiració industrial per emmarcar aquest lluminós espai habitable.

cuina-contemporània

A dalt: L’illa de la cuina presenta un taulell de terratzo personalitzat inspirat en un grapat de còdols que el propietari va trobar a la platja. L’arquitecte va barrejar una barreja de pedres de colors en una matriu sorrenca per aconseguir una estètica natural.

cuina-contemporània

El que ens agrada: Aquesta fabulosa addició per a la llar presenta elements inspirats en el graner de panells corredissos i portes de graner juntament amb la calor acollidora de la fusta. Ens encanta la barreja de detalls rústics i industrials, sostres elevats i interiors lluminosos gràcies a una gran quantitat de vidres. La connexió interior-exterior ajuda a ampliar l’espai habitable d’aquesta casa a l’exterior, perfecte per entretenir-se.

Digueu-nos: Quines opinions generals teniu sobre la incorporació d’aquesta casa familiar? Feu-nos-ho saber als comentaris següents.

Nota: Feu un cop d’ull a un parell d’altres fascinants recorreguts per la casa de Manhattan Beach que hem presentat aquí a One Kindesign: la casa d’inspiració balinesa amb vistes a la costa de Malibú i la casa fresca de la costa a Manhattan Beach que ofereix espais de vida de somni.

cuina-contemporània

cuina-contemporània

A dalt: Una barreja refinada d’acer natural i detalls de fusta rústica en aquesta cuina combina molt bé amb taulells de terratzo, rajoles contraplaquades de Heath Ceramics i un penjoll Ignis de llautó i noguera Cerno. ⁠

pati-contemporani

A dalt: Les portes de graner de grans dimensions connecten l’interior amb un ampli pati amb amplis esglaons de formigó a la zona de menjador del jardí.

FOTÒGRAF Eric Staudenmaier

planta-graner-d'art-addició-planta

art-graner-casa-afegit-explotat-axnomètric

visualització d'art-graner-casa-addició-exterior

Esteu llegint un article a cura de: https://onekindesign.com/