idees de decoració

Visiteu aquesta càlida i contemporània casa amb vistes al llac Washington

casa-llac-contemporània-exterior-nocturna

Aquesta casa del llac contemporània va ser dissenyada per Stuart Silk Architects, situat en una tranquil·la badia a la riba occidental del llac Washington a Seattle. L’objectiu principal a l’hora de dissenyar aquesta casa era capitalitzar les espectaculars vistes al llac que fan que aquesta propietat sigui especial.

A l’interior, trobareu que tot l’habitatge està enfocat a portar les vistes de la vora del mar als espais habitables més utilitzats. Inclou una gran sala gran que inclou la cuina, el menjador i les zones d’estar, a més de les zones d’estar exteriors i la suite del dormitori al nivell superior.

DETALLS DEL DISSENY: ARQUITECTE Stuart Silk Architects DISSENY D’INTERIORS Stuart Silk Architects i Refugi Interiors ARQUITECTURA DEL PAISATGE SCJ Studio CONSTRUCCIÓ Grup McKinney

casa-llac-contemporània-exterior

L’exterior de la casa presenta pedra blanca calcària espanyola Victoria revestint dues formes tradicionals a dues aigües que es teixeixen amb detalls contemporanis d’acer en una composició atemporal. L’aproximació frontal de la casa es realitza a través d’un pati privat, a través d’una tranquil·la font d’aigua lineal, que arriba a l’entrada.

casa-jardí-llac contemporània

L’objectiu del disseny d’aquest habitatge era crear espais de vida oberts i lluminosos que se sentin contemporanis, però càlids i accessibles.

entrada-casa-llac contemporània

La porta principal pivotant personalitzada i la pantalla feta acuradament a sobre són de fusta tenyida, destinada a sentir-se oberta i acollidora alhora que proporciona una sensació de privadesa des de l’interior.

entrada-casa-llac contemporània

La pedra exterior entra al vestíbul d’entrada per ancorar una dramàtica escala en voladís, cada fusta tacada i cada banda de rodament desafiant la gravetat flotant per la paret de pedra.

entrada-casa-llac-contemporània-amb-escala

S’utilitzaven portes corredisses d’acer de terra a sostre que obrien les habitacions a la fresca brisa del llac i a la càlida llum del matí. L’efecte es maximitza a la gran sala amb un pla de sostre inclinat cap amunt que arriba als 12 peus d’alçada i arriba fins a la vora de l’aigua.

entrada-casa-llac-contemporània-amb-escala

El que ens agrada: Aquesta casa del llac de Washington ofereix als seus ocupants vistes panoràmiques del llac i un munt de fantàstics detalls de disseny a tot arreu. Des del bell material i la paleta de colors fins als elegants mobles i accessoris, tots els detalls van ser ben executats. Ens encanta especialment la sala d’estar amb la seva acollidora zona d’estar, una acollidora llar de foc i finestres del terra al sostre que emmarquen perfectament l’entorn tranquil de la badia.

Digueu-nos: Què us sembla més atractiu en el disseny d’aquesta casa i per què en els comentaris següents?

Nota: Feu un cop d’ull a un parell d’altres fabuloses visites a casa que hem presentat aquí a One Kindesign a l’estat de Washington: refugi a la costa construït per entretenir-se a les illes San Juan i cabina moderna inspirada en el disseny danès al Hood Canal, Washington.

entrada-casa-llac-contemporània-amb-escala

saló-contemporani

L’arquitectura interior es defineix per una riquesa de textures materials amb una paleta de colors silenciada del nord-oest. Els sostres, terres i armaris de fusta suaument tenyits es complementen amb accents de pedra natural i acer patinat personalitzat a la caputxa i l’illa de la cuina, la llar de foc i l’escala d’entrada.

saló-contemporani

A la part superior: a la sala d’estar, la catifa de la zona és al costat Catifes Kush, Portland, OR

saló-contemporani

pati-contemporani

casa-jardí-llac contemporània

cuina-contemporània-menjador-informal

cuina-contemporània-menjador-informal

cuina-contemporània

A dalt: A la cuina, els tamborets de barra personalitzats són de qualitat MTC, Woods Cross, UT.

menjador-contemporani

A dalt: Al menjador, el teixit de tapisseria de les cadires és proper Sahco, Nuremberg, Alemanya

celler-contemporani

Un aparador de vi d’acer ennegrit, revestiments de paret de mal humor, un armari de destinació i uns aparells de llum decoratius afegeixen una mica de pop i personalitat.

casa-jardí-llac contemporània

casa-llac-contemporània-exterior

casa-llac-pati-contemporani

saló-contemporani

bany-contemporani-maquillatge-vanitat

dormitori-contemporani

bany-bany-contemporani-banyera

armari contemporani

dormitori-contemporani

dormitori-contemporani

habitació-contemporània-familiar

A dalt: El recobriment de la paret de la flor és de Phillip Jeffries, Fairfield, Nova Jersey

sala-contemporània

sala-contemporània

casa-jardí-llac contemporània

paisatge-casa-llac-contemporània

FOTÒGRAF Whitney Kamman / FOTOGRAFIA DEL JARDÍ Fotografia Miranda Estes

Esteu llegint un article a cura de: https://onekindesign.com/